Ο Βασίλης Καζούλης ξεκινά εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου – Μαζί του τα «Κίτρινα Ποδήλατα» και η Αλεξάνδρα Κόνιακ


Τρεις διαφορετικές γενιές καλλιτεχνών ενώνονται και αποδεικνύουν ότι η μουσική δεν έχει ηλικία.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Ο Βασίλης Καζούλης, κατεξοχήν καλλιτέχνης των live εμφανίσεων, συναντιέται επί σκηνής με το γνωστό συγκρότημα «Κίτρινα Ποδήλατα» αλλά και την Αλεξάνδρα Κόνιακ  που πρωτογνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος Stavento, στον Σταυρό του Νότου από τις 20 Ιανουαρίου.

Από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές και τις συναυλίες, ο Βασίλης Καζούλης, όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική.

Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, δύναμη και χαρά και η αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττει από τον κόσμο είναι για εκείνον πάντα ο τρόπος να “φορτίζει τις μπαταρίες του” και να συνεχίζει.

Ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς ή αλλιώς τα «Κίτρινα Ποδήλατα» όπως διάλεξαν να ονομάσουν το συγκρότημά τους πριν από 23 χρόνια, επιστρατεύουν την  ανεξάντλητη σκηνική τους ενέργεια, το χιούμορ τους και τη μοναδική διάδρασή τους με το κοινό, διατηρώντας ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις σημαντικότερες στιγμές της πορείας τους, καθώς και σε επιλεγμένες -πάντοτε με λόγο και αιτία- αναφορές σε εμβληματικά τραγούδια της εγχώριας και ξένης σκηνής, δημιουργώντας ένα δυναμικό rock συναυλιακό live!

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ που μετά τους Stavento χαράζει solo πορεία με επιτυχία, με την εκρηκτική της παρουσία και τα τραγούδια της υπόσχεται να μας συγκινήσει, να μας ξεσηκώσει αλλά και να μας ταξιδέψει μέσα από αγαπημένες διασκευές!

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!