Ο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» της Αγγελικής Νικολούλη

Ένα βιβλίο για τα λυσσαλέα πάθη και τα άγρια ένστικτα


Το 1995 ξεκίνησε να παρουσιάζει στην τηλεόραση την εκπομπή «Φως στο τούνελ» και έως σήμερα έχει βοηθήσει να εντοπιστούν δεκάδες πρόσωπα, ενώ με τις έρευνές της έχει βοηθήσει σημαντικά να εξιχνιαστούν αρκετές δολοφονίες.

Εκτός όμως, από την τηλεοπτική εκπομπή της στον ALPHA η Αγγελική Νικολούλη εργάστηκε πολλά χρόνια σε εφημερίδες και περιοδικά. Το 1990 μάλιστα με τη βοήθεια του Αλέκου Σακελλάριου μετέφερε πολλά περιστατικά από όσα είχε η ίδια ζήσει ως ρεπόρτερ αστυνομικού ρεπορτάζ στις σελίδες ενός χιουμοριστικού βιβλίου με τίτλο «Τα πιπεράτα του 100».

Πέρυσι όμως, κυκλοφόρησε από τις «Εκδόσεις Καστανιώτη» το βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», το οποίο βασίζεται σε αληθινή ιστορία και το οποίο έως τώρα έχει πουλήσει περισσότερα από 50.000 αντίτυπα. Σε λίγες μέρες όμως, κυκλοφορεί ένα ακόμα βιβλίο της που αναμένεται ότι κι αυτό θα γίνει best seller.

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου λοιπόν κυκλοφορεί επίσημα από τις «Εκδόσεις Καστανιώτη» το καινούργιο βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», το οποίο είναι κι αυτό βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Ποια είναι αυτή;

Η ιστορία, όπως αναφέρεται στην περίληψη του βιβλίου ξεκινά

«μια άγρια νύχτα του χειμώνα, σ’ ένα ερημικό ορεινό χωριό, όπου μια νεαρή γυναίκα διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα. Με δαιμονικό σχέδιο καλύπτει το φόνο και μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Λίγα χρόνια μετά, ένας μάρτυρας βλέπει μια λεπτή σιλουέτα να σκάβει βαθιά στο σκοτάδι και το αίμα του παγώνει…

Η Αθήνα ζει στους ρυθμούς των Χριστουγέννων. Μια δημοσιογράφος δέχεται μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από δικηγόρο. Της αποκαλύπτει την εξαφάνιση ενός νέου και δυναμικού επιχειρηματία και ζητά να την ερευνήσει. Μαύρο σύννεφο καλύπτει το παρελθόν του γοητευτικού άντρα. Μια ομίχλη μυστηρίου, που πυκνώνει συνεχώς γύρω από ατιμώρητα εγκλήματα. Η έρευνα ξεκινά και οι ιστορίες μπλέκονται και γίνονται μία. Οι παίκτες εναλλάσσονται σ’ ένα παιχνίδι θανάτου όπου όλα είναι ανοιχτά.

Μια αληθινή περιπέτεια που ξεπερνά τη φαντασία. Μια αγωνιώδης αναζήτηση, με καλοστημένες παγίδες και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Ένα βιβλίο για τα λυσσαλέα πάθη και τα άγρια ένστικτα».

 

Η Αγγελική Νικολούλη μεταφέρει με δεξιοτεχνία στις σελίδες του καινούργιου της βιβλίου όσα αποκάλυψε μέσα από τις έρευνες που έκανε για την εξιχνίαση του μυστηρίου. Γιατί μπορεί, όπως λένε, να μην υπάρχει τέλειο έγκλημα, αλλά η συγγραφέας αποδεικνύει ότι ξέρει δεξιοτεχνικό τρόπος γραφής. Διαβάζοντας το «Θάνατος με κόκκινα χείλη» θα το διαπιστώσετε…!

 

πηγή:newsit.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!