Ο Στάν ξεσπά για πρώτη φορά: Όλα αυτά για εμένα είναι κακοήθειες!

Είναι αναμφισβήτητα από τους πιο ταλαντούχους και δημοφιλείς νέους τραγουδιστές και σε πολλές συνεντεύξεις του έχει πει, ότι ξεκίνησε ως ηλεεκτρολόγος.


Ο Stan αυτή τη φορά παραχωρεί συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και αποκαλύπτει  πως έχει περάσει δύσκολα χρόνια και δεν κατάγεται από οικονομικά εύρωστη οικογένεια.

«Οι γονείς μου, όταν ήμουν μικρός, είχαν τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε από την Αθήνα στην Πάρο για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Η οικογένειά μου εκείνη την περίοδο δεν είχε χρήματα ούτε για να μας αγοράσει φαγητό. Ούτε για τα αναγκαία. Αυτοί οι άνθρωποι πάλεψαν τόσο πολύ στη ζωή τους, για εμένα και την αδερφή μου. Της έδειξαν το σωστό παράδειγμα.»

Υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε ότι o Stan κατάγεται από μια από τις πιο πλούσιες  οικογένειες της Πάρου. Ισχύει;

«Κακοήθειες. Ο πατέρας μου είναι ηλεκτρολόγος και η μητέρα μου έχει ταβέρνα. Παρά την ηλικία της έχει τη δύναμη να σερβίρει καφέδες και να κουβαλάει δίσκους».

Έχει δουλέψει μαζί τους;

«Ξεκίνησα ως ηλεκτρολόγος, στο πλευρό του πατέρα μου. Έχω βοηθήσει πολύ και τη μητέρα μου. Ακόμα και τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου, όταν βγήκε το «Ταξίδεψέ με», δούλευα part time μαζί με τη μαμά μου».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!