O Σουηδός πρίγκιπας παντρεύεται τον Ιούνιο την πρώην παίκτρια ριάλιτι [εικόνες]

Στη Σουηδία τα κάνουν όλα διαφορετικά και κολλήματα δεν έχουν. Εκεί κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να παντρευτεί έναν πρίγκιπα.


Ακόμη κι αν έχει υπάρξει στο παρελθόν, παίκτρια ριάλιτι με «καυτές» εμφανίσεις και βίντεο. Έτσι θα γίνει και με τη 29χρονη Σοφία Χέλκβιστ, η οποία θα παντρευτεί τον 35χρονο πρίγκιπα Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας, στις 13 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Παλάτι.

sofia--z

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Καρλ Φίλιπ και η Σοφία θα ανέβουν τα σκαλιά του παρεκκλησίου στο παλάτι της Στοκχόλμης, στις 16:30 τοπική ώρα, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως παντρεμένοι, βολτάροντας με άμαξα στους δρόμους της πόλης.

carl1

Οι νεόνυμφοι θα επιστρέψουν στους βασιλικούς κήπους, όπου θα τους αποδοθούν τιμές με… κανονιοβολισμούς και θα ακολουθήσει δείπνο και χορός σε αίθουσα του Παλατιού.

Swedish Princess Madeleine and her husband Chris O'Neill drive in a carriage from the Royal Palace

Η Σοφία Χέλκβιστ έγινε γνωστή στη Σουηδία για τα «καυτά» της πλάνα σε ριάλιτι και, πλέον, όλοι την αποκαλούν «νέα Κέιτ Μίντλετον», καθώς μοδίστρες, κομμώτριες και σύμβουλοι του Παλατιού ανέλαβαν να την «μεταμορφώσουν», έχοντας ως πρότυπο την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο Καρλ Φίλιπ είναι το δεύτερο παιδί του βασιλιά Κάρολου 16ου Γουστάβου και της βασίλισσας Σίλβια. Πριν από δύο χρόνια η μικρότερη αδερφή του, πριγκίπισσα Μαντλέν, παντρεύτηκε τον Αμερικανό τραπεζίτη Κρις Ο’Νιλ, ενώ η άλλη του αδερφή, η διάδοχος Βικτώρια, παντρεύτηκε το 2010 τον Ντάνιελ Ουέστλινγκ, ο οποίος ήταν ο προσωπικός της γυμναστής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!