Ο πρίγκιπας Χάρι είναι «πολύ μόνος» στην Καλιφόρνια με τη Μέγκαν Μαρκλ – «Του λείπει πραγματικά η οικογένειά του»


Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να νιώθει μοναξιά μακριά από την οικογένειά του από τότε που μετακόμισε στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το 2020 — αλλά η σύζυγός της Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλει να επανορθώσει τη σχέση της με την βασιλική οικογένεια.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Kinsey Schofield έκανε τον ισχυρισμό σε συνέντευξή της στο GB News, λέγοντας ότι πιστεύει ότι ο δούκας του Sussex, 39 ετών, είναι «μοναχικός» που ζει τόσο μακριά από το σπίτι.

«Νομίζω ότι υπάρχουν στοιχεία στον πρίγκιπα Χάρι, νομίζω ότι του λείπει πραγματικά η οικογένειά του», δήλωσε η Σκόφιλντ.

Σημείωσε ότι η Μαρκλ, 42 ετών, πιθανότατα δεν έχει «καμία επιθυμία να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να διορθώσει τα πράγματα» με τους Γουίντσορς.

«Πιστεύω ότι ο Χάρι είναι πιθανότατα πολύ μοναχικός… και του λείπει το χάος που περιβάλλει αυτά τα διασκεδαστικά Χριστούγεννα [με τη βασιλική οικογένεια]», πρόσθεσε η Σκόφιλντ.

«Αλλά για την Μέγκαν Μαρκλ, νομίζω ότι είναι κυρίως οικονομικό». Οι Σάσεξ έκαναν ένα βήμα πίσω ως ανώτερα μέλη της Εταιρείας πριν από τρία χρόνια και έκτοτε έχουν τσακωθεί με τον βασιλιά Κάρολο, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Το δράμα μεταξύ των μελών της οικογένειας καταγράφηκε πρόσφατα στο νέο βιβλίο του Omid Scobie “Endgame”.

Παρά το γεγονός ότι το 2023 ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Χάρι και τη Μαρκλ, το 2024 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια επιστροφή για αυτούς.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν πιστεύουν ότι το 2024 θα είναι η χρονιά της λύτρωσης»

Σύμφωνα με πολλές πηγές, η πρώην ηθοποιός και ο ιδρυτής των Invictus Games έχουν «εξαιρετικά μεγάλη ζήτηση».

Οι μυημένοι δήλωσαν στο Us Weekly την Πέμπτη ότι το ζευγάρι έχει βομβαρδιστεί με αιτήματα των μέσων ενημέρωσης για ψυχαγωγία και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν πιστεύουν ότι το 2024 θα είναι η χρονιά της λύτρωσης», εξήγησε μια πηγή. Ένας άλλος γνώστης ισχυρίστηκε ότι η Μαρκλ είχε απορρίψει πολλές προσφορές συνεργασίας.

«Πραγματικά έχουν σοκαριστεί από το πόσο δημοφιλής είναι. Η ομάδα της δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο» σημείωσε χαρακτηριστικά η πηγή.

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!