Ο Πάρις Κασιδόκωστας προτιμά τις ξανθές και η Τάμτα αλλάζει χρώμα στα μαλλιά της; [εικόνες]

Της πάει όπως και να έχει!


Η Tάμτα και ο Πάρης Κασιδόκωστας μπορεί να γνωρίζονται εδώ και 2 χρόνια -για την ακρίβεια αυτό έγινε στο πάρτι της δισκογραφικής εταιρείας Panik για τα δεύτερα γενέθλιά της όμως το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πιο κοντά.

Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν κοινές τους φωτογραφίες από τη Μύκονο, όμως τώρα ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας Real News τους εντόπισε χέρι χέρι στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην πλατεία της Βουλιαγμένης, μετά από γεύμα τους στο αγαπημένο εστιατόριο του Πάρι Κασιδόκωστα -απόλαυσαν θαλασσινά και σπαγγέτι με τη συνοδεία λευκού κρασιού.

Ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Αν μιλάμε για μια νέα φιλιά ή για κάτι παραπάνω, δηλαδή για σχέση. Να σας ενημερώσουμε πως ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι από τους πιο περιζήτητους εργένηδες του πλανήτη, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με πολλές διάσημες, όπως η Paris Hilton.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

tamta paris kasidokwstastamta paris kasidokwstas1tamta paris kasidokwstas2tamta paris kasidokwstas....

 

Η τραγουδίστρια όμως πια είναι τελείως ξανθιά, κάτι που της πηγαίνει πολύ. Την αποκάλυψη του νέου look της μάλιστα την έκανε η ίδια η τραγουδίστρια στα social media, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, που όπως ήταν λογική και επόμενο απέσπασε αμέσως εκατοντάδες liks και comments:

tamta ksanthia

Λίγη ώρα μετά μάλιστα η συνεργάτιδά της, Κική Τσόλκα, ανέβασε το παρακάτω ενσταντανέ στο Instagram της, σχολιάζοντας πως… Το ξανθό τις φέρνει πιο κοντά:

kiki tsolka tamta

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!