O Παντελίδης φετινός νικητής στα Mad MVA 2014;

Διαβάστε όλες τις αποκλειστικές μας πληροφορίες!


H φετινή χρονιά είναι η δεύτερη που ο επιτυχημένος καλλιτέχνης συμμετέχει στα γνωστα βραβεία MAD VMA και μάλιστα σε δύο κατηγορίες!

Μια πολύ επιτυχημένη εξίσου χρονιά ήταν αυτή που περνά για τον καλλιτέχνη και δημιουργό Παντελή Παντελίδη. Μέσα στα τελευταία 3 χρόνια αντικειμενικά οι μεγαλύτερες δισκογραφικές επιτυχίες έχουν περάσει από τη φωνή και τα χέρια του…

det_mad_pantelidis

Δεν ξέρουμε αν θα είναι ο φετινός τυχερός για τα Mad VMA αλλά σίγουρα η αγάπη του κόσμου τον έχει χρήσει μόνο πρώτο στην κορυφή!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες ο Παντελής φέτος δεν θα τραγουδήσει στα Mad καθώς ετοιμάζει τα 15 τραγούδια της νέας δισκογραφικής του δουλειάς που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Τα 5 θα είναι γνώριμα αγαπημένα και τα δέκα εντελώς καινούργια!!

Με αφορμή την συμμετοχή του ας θυμηθούμε την περσινή βράβευση του ως ο πρωτοεμφανιζόμενος της χρονιάς, με την Έλενα Παπαρίζου να του παραδίδει το βραβείο και φυσικά την πολύ συζητημένη εμφάνιση του στη σκηνή τόσο μόνος όσο και με το τραγούδι που ο ίδιος διασκεύασε για τον ίδιο, τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα!

Η πρώτη του Βράβευση από την Έλενα Παπαρίζου

Η συνεργασία του με τον Σταν και την Ελένη Φουρέιρα για το κλείσιμο της βραδιάς των δέκα χρόνων των Βραβείων Μad

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!