Ο Παγανιάς ετοιμάζει βίντεο κλίπ με Dj Annita Yes και Casa de papel


Ο Γιάννης Παγανιάς ξεκινάει μια συνεργασία που θα τα σπάσει πιο πολύ κι από τον Κορονοοιό…. Αυτή η συνεργασία θα κάνει θραύση!!

Είναι μια συνεργασία με Ισπανούς καλλιτέχνες με την Dj Annita Yes η οποία είναι επίσημη σωσίας της Πάμελα Άντερσον , είναι αποκλειστική Dj της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης , επίσημη και αποκλειστική Dj του Playboy Ισπανίας και διοργανώνει πάρτυ και event σε όλο τον κόσμο με ηθοποιούς από το la casa de papel , παίζει μουσική σε club της Ισπανίας (Ibiza) Ιταλίας , Dubai και γενικότερα σε όλο τον κόσμο Αμερική Ευρώπη Ασία και Αφρική .

Στο κομμάτι συμμετέχει και ο Boyflow ο οποίος έχει κάνει και την παραγωγή στην μουσική και από την Ελλάδα συμμετέχει η Ελληνίδα ΡΑΠΠΕΡ ΙΟΥΛΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΕ.

Το κομμάτι λέγεται baboo είναι ήδη τελειωμένο έτοιμο και θα κυκλοφορήσει από κανάλι του YouTube του Boyflow από Ισπανία . Τ α γυρίσματα θα γίνουν στην Κρήτη ως επι το πλείστον στο Μπαλί εφόσον ανοίξουν τα αεροδρόμια και μπορούν να έρθουν οι Ισπανοί εδώ για τα γυρίσματα .

Ήδη έχουμε προσυμφωνήσει για κοινές εμφανίσεις της Κουκουβε με τους Ισπανούς ανα τον κόσμο σε event της Annita Yes . Επίσης είμαστε στούντιο και ετοιμάζουμε και το δεύτερο κομμάτι με τους Ισπανούς Annita Yes και Boyflow αυτή την φορά με τον άλλο καλλιτέχνη της εταιρείας μας promo paganias τον Dippy που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το OMG . Και τα δυο κομμάτια θα είναι ρεγγετον προκειμένου να ενταχθούν στο προγραμμα της διεθνούς φήμης Dj Annita Yes και να παίζουν σε όλο τον Κόσμο Ibiza Las Vegas Dubai κτλ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!