“Ο Ομπάμα είναι γκέι και η Μισέλ τρανσέξουαλ”

Άφωνος ο ρεπόρτερ με τη δήλωση της κωμικού Τζόαν Ρίβερς.


Ένα… παράξενο ζευγάρι φαίνεται πως είναι ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στα μάτια της Τζόαν Ρίβερς. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, κωμικός και συγγραφέας με την «κοφτερή» γλώσσα» αποκάλεσε «γκέι» τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγο του «τρανσέξουαλ», με τον ρεπόρτερ που άκουσε τη δήλωση να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Η 81χρονη –εβραϊκής καταγωγής- Ρίβερς βρέθηκε μπροστά σε έναν δημοσιογράφο που ρωτούσε τους περαστικούς σε δρόμο της Ουάσινγκτον εάν θα ήθελαν έναν γκέι πρόεδρο και μία γυναίκα στο Λευκό Οίκο. «Μα, έχουμε έναν γκέι πρόεδρο, τον Ομπάμα. Ξέρετε τη Μισέλ, είναι τρανσέξουαλ. Όλοι το ξέρουμε», είπε η Ρίβερς.

Προηγουμένως, η Ρίβερς είχε παρευρεθεί σε έναν γάμο ομοφυλοφίλων και ακολούθησε το ομοφοβικό παραλήρημα της, που καταγράφηκε και σε βίντεο. Πάντως, φημίζεται για τον προκλητικό λόγο της και την περασμένη εβδομάδα η νεαρή ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ την απείλησε με μήνυση όταν η πρώτη είπε… αστειευόμενη ότι η πρωταγωνίστρια του «Twilight» έκανε καριέρα περνώντας από κρεβάτια σκηνοθετών.

Πάντως, παραδέχεται και η ίδια ότι… η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει, λέγοντας παλιότερα ότι «στην ζωή μου έχω κάψει περισσότερο κόσμο ακόμη και από τον Χίτλερ». Ο ρατσισμός είναι… το φόρτε της, με την ίδια να έχει αστειευτεί αρκετές φορές με την καταγωγή της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!