Ο Οδυσσέας Σταμούλης στο πλευρό της Μαίρης Βιδάλη – Σε ποια παράσταση θα συνεργαστούν; Αποκλειστικό


Ο Οδυσσέας Σταμούλης που βιώνει τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του βρίσκει μοναδική παρηγοριά στο θέατρο και από τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει και σε δεύτερη θεατρική παράσταση.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Το Διάχρονο Θέατρο του Νέου Κόσμου, το θέατρο της Μαίρης Βιδάλη  ανεβάζει τον Φεβρουάριο το κορυφαίο έργο “Ο Βυσσινόκηπος”. Η Μαίρη Βιδάλη θα έχει στο πλευρό της τον Οδυσσέα Σταμούλη και τον Μπάμπη Χατζηδάκη και τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Γιάννης Μόρτζος.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στο θέατρο Αυλαία στην κωμωδία «’Eνας βλάκας και μισός».

Ο ηθοποιός αντλεί δύναμη από τη δουλειά του και τους συναδέλφους που τον στηρίζουν ψυχολογικά και το θέατρο μοιάζει να τον αγκαλιάζει στοργικά αφού ο ίδιος μετά την απώλεια του γιου του το καλοκαίρι αλλά της πρώην συζύγου του Κάτιας Νικολαΐδου λίγο καιρό πριν, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Στον «Βυσσινόκηπο» οι τρεις καταξιωμένοι πρωταγωνιστές ρεπερτορίου κρατούν τους βασικούς ρόλους: Λιούμπα η Μαίρη Βιδάλη, Γκάγεφ ο Οδυσσέας Σταμούλης και Λοπάχιν ο Μπάμπης Χατζηδάκης,

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Μόρτζος δηλώνει κατηγορηματικά, ότι θ’ ακολουθήσει απολύτως το κείμενο του Άντον Τσέχοφ, με την μέθοδο διδασκαλίας του Κάρολου Κουν και ο Τσέχοφ δεν θα ενταχθεί σε πειραματικές διασκευές.

Το έργο ανεβαίνει σε μετάφραση και φωτισμούς Γιώργου Δανεσή, σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, σκηνικά Ιωάννας Κατσιαβού, κοστούμια Γκαλίνα Σουλτανόβιτσι και μουσική σύνθεση ειδικά για την παράσταση από τον Θάνο Γεωργουλά.

Βοηθός σκηνοθέτη ο Χρήστος Μαραθιάς.

Παίζουν επίσης: Σωτήρης Άντωνίου, Μαρλέν Κάραλη, Χρήστος Μαραθιάς, Ρόουζ Μουτζούρη, Κατερίνα Σωτηρίου, Βασίλης Τραϊφόρος, Περικλής Τσαμαντάνης, Κωνσταντίνος Τσιομίδης, Ροδούλα Χαμηλοθώρη

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!