O Νότης Σφακιανάκης για τον Παντελή Παντελίδη [βίντεο]

Στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος μιλάει ο Νότης Σφακιανάκης και μεταξύ άλλων αναφέρεται στα πολιτικά του πιστεύω, σε πρόσωπα του χώρου του και στον χαμό του Παντελή Παντελίδη. 


Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη έπαιξε ένα απόσπασμα της συνέντευξης του τραγουδιστή που προμοτάρει όλα όσα θα δούμε την Πέμπτη 10Μαρτίου, στις 22:00, στο ΡΙΚ.

«Εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε δεξιός, ούτε κεντρώος. Είμαι ένας Έλληνας ο οποίος υποστηρίζει το δίκιο και την αλήθεια υπέρ της πατρίδος μου. Όλα τα άλλα δεν με αφορούν καθόλου. Δεν ψήφιζα μέχρι πρότινος και ψήφισα πρώτη φορά στο δημοψήφισμα και στις αμέσως επόμενες εκλογές», δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης.

Σχολίασε και την παρεξήγηση με την Δέσποινα Βανδή η οποία αποχώρησε από το σχήμα που θα συνεργάζονταν καθώς και τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμο προς το πρόσωπό του. «Δεν το επιτρέπω του Αντώνη! Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου υποδεικνύει πότε και πόσο θα μιλώ! Και πότε θα λέω ότι είναι να πω», τόνισε.

Τέλος, για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι λύγισε όταν το έμαθε.«Όταν το έμαθα, πίστεψέ με, μου έτρεξαν τα μάτια αμέσως. Δεν το πίστευα. Μου το ‘πε η γυναίκα μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν σε μας, είχε έρθει να μας δει. Μου τρέχουν τα μάτια. Να φύγει ένας άνθρωπος τόσο νέος από τη μια στιγμή στην άλλη», εξομολογήθηκε ο Νότης Σφακιανάκης.

Δείτε το απόσπασμα:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!