Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία με 10 μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα

Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του;


Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στο tralala.gr και στη Σοφία Μπεκιάρη για την πρώτη του περιοδεία που αποτελεί συγχρόνως και την πρώτη του εμφάνιση εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης.

Νίκο σε συναντάμε στον χώρο όπου γίνονται οι πρόβες για την πρώτη σου πανελλαδική σου περιοδεία με τίτλο «10 χρόνια – 10 πόλεις Νίκος Βέρτης»… Πες μας για όλη αυτή την περιοδεία που ετοιμάζεις…

Ουσιαστικά είναι η πρώτη μου εμφάνιση, ανά την Ελλάδα εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από τη μέρα που ξεκίνησα την δισκογραφική μου καριέρα. Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων αποφάσισα να κάνω αυτό του tour… 10 χρόνια – 10 πόλεις… Είναι μια μεγάλη παραγωγή που μέσα από κάθε συναυλία θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν τον κόσμο που με έχει στηρίξει αυτά τα χρόνια και έχει αγαπήσει τα τραγούδια μου. Χαίρομαι πολύ που θα ανταμώσουμε και θα μοιραστούμε αυτό το όνειρο μου…

Εμένα με έχεις κατατοπίσει πλήρως με όλα όσα μου έδειξες… Θέλω όμως να δώσεις και μια εικόνα αυτών που έχεις ετοιμάσει στον κόσμο που θέλει να έρθει να δει τις συναυλίες σου.

Το διαφορετικό στην όλη ιδέα είναι πως μεταφέρονται σε κάθε συναυλία κερκίδες, οι οποίες είναι υπερυψωμένες με καναπέδες, όπου ο κόσμος που θέλει να κάθεται να παρακολουθεί την συναυλία να μπορεί να το κάνει έχοντας την αίσθηση ότι βρίσκεται σ΄ ένα μαγαζί και απολαμβάνοντας ένα θέαμα υψηλών προδιαγραφών. Οι χώροι που θα γίνονται οι συναυλίες είναι χώροι που δεν συνηθίζουν να φιλοξενούν live αφού είναι Λιμάνια, Μαρίνες και χώροι Στάθμευσης για αυτό και οι κερκίδες μεταφέρονται μαζί με όλο το σκηνικό σε κάθε πόλη.

Έχεις άγχος για το πώς θα σε δεχτεί ο κόσμος στην επαρχία;

Ναι δεν σου κρύβω ότι έχω άγχος αλλά είναι δημιουργικό και εποικοδομητικό… Δεν ξέρω πως θα δεχτεί ο κόσμος στην περιφέρεια όλο αυτό που έχουμε ετοιμάσει, εύχομαι πάντως να του αρέσει και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να περάσει αξέχαστα! Το νοιώθω σαν ένα δώρο που κάνω εγώ προς τον κόσμο αλλά και μια συγγνώμη για όλα αυτά τα χρόνια που δεν πήγα να τους δω. Πολλοί άνθρωποι μου εξέφραζαν το παράπονό τους μέσω μηνυμάτων, mails, στην επίσημη σελίδα μου, γιατί δεν πήγαινα σε πόλεις στην επαρχία και πως δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη Ελλάδα. Νομίζω πως η απάντηση έρχεται φέτος!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!