Ο μικρός Άκης και τα υποβρύχια!

Όχι, δεν το είδαμε στο Nickelodeon TV, αλλά χθες βράδυ στο ΣΚΑΪ!


Όχι, δεν το είδαμε στο Nickelodeon TV, αλλά χθες βράδυ στο ΣΚΑΪ!

Όχι, δεν το είδαμε στο Nickelodeon TV, αλλά χθες βράδυ στο ΣΚΑΪ!

Όχι, δεν το είδαμε στο Nickelodeon TV, αλλά χθες βράδυ στο ΣΚΑΪ!

Μας έπεισες Άκη!
Αυτή θα μπορούσε να ήταν η ατάκα για τη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην Υπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκης Τζοχατζόπουλος στην εκπομπή “Νέοι Φάκελοι” του ΣΚΑΪ, μια συνέντευξη που τελικά αποδείχθηκε μπούμερανγκ για τον πολιτικό άνδρα, αν αναλογιστώ πόσες φορές απέφυγε να απαντήσει στις πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική του περιουσία και τα εμβάσματα που έλαβε μετά την υπογραφή της σύμβασης για την αγορά των επίμαχων υποβρυχίων.
Με δηλώσεις τύπου “αποφάσισαν να με θυσιάσουν μπροστά στην οργή και την αγανάκτηση του κόσμου για να σωθούν πολιτικά”, δυστυχώς μικρέ μας Άκη, δεν μας πείθεις ούτε στο ελάχιστο και δυστυχώς δεν θα αποφύγεις το ενδεχόμενο παραπομπής σου από την προανακριτική επιτροπη στο Δικαστικό Συμβούλιο. Γιατί αν ήσουν μάγκας και καραμπουζουκλής, όπως υποστηρίζεις, θα μπορούσες να δικαιολογήσεις την τεράστια ακίνητη περιουσία σου και το ταπεινό σπιτάκι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που εμφανίστηκε από το πουθενά, αλλά και θα δεχόσουν να εξεταστούν τα συγγενικά σου πρόσωπα, που συμμετέχουν σε 500 ιδιωτικές εταιρίες αγνώστου προελεύσεως και σκοπού. Γιατί αν σε είχαν θυσιάσει άδικα οι συνεργάτες σου στη μάσα, θα μπορούσες να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και δεν θα έτρεμες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δίνοντας την απείρου κάλλους για το διανοητικό επίπεδο των τηλεθεατών απάντηση “κάποιο λάθος πρέπει να έγινε”.
Ναι, σίγουρα κάποιο λάθος έγινε! Η συνέντευξή σου έπρεπε να προβληθεί στην πρωινή ζώνη του Nickelodeon TV και τηλεθεατές σου έπρεπε να είναι μικρά και ανίδεα παιδάκια, που δεν έχουν ιδέα τι πάει να πει διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Αν και αυτά, είμαι βέβαιος πως θα άλλαζαν κανάλι με τα τόσα και μάλιστα βαρετά ψέμματα που ξεστόμισες…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!