O Μεσσήνιος βραβευμένος σεφ Πέτρος Βρυώνης δημιουργεί στο Shamone

Βραδιά έκπληξη στις 3 Ιανουαρίου με τον κορυφαίο σεφ στην κουζίνα του γνωστού χώρου!


Eίναι ένα από τα κορυφαία μαγαζιά της Αθήνας αυτή τη στιγμή τόσο για την εξυπηρέτηση όσο και για την ποιότητα του και τη διαφορέτικοτητα που προσφέρει. Από ιδιαίτερες βραδιές με ποτά που δεν θα βρεις παντού μέχρι και θεατρικές παραστάσεις!

Στις 3 του μήνα ο Καλαματιανός κορυφαίος και βραβευμένος σεφ Πέτρος Βρυώνης θα είναι ο καλεσμένος έκπληξη του χώρου και θα δημιουργήσει για όσους παρευρεθούν τρία πιάτα με το μοναδικό του ταλέντο!

Πόλος έλξης για πολλούς επώνυμους (Δέσποινα Βανδή, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Μπακοδήμου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κώστας Σόμμερ κ.α)  που αναμένεται να κατακλύσουν τον γνωστό χώρο και την Πρώτη Παρασκευή του χρόνου.

Ο Πέτρος Βρυώνης έχει απασχολήσει πρόσφατα τα ΜΜΕ με την πρόταση συμμετοχής του από μεσημεριανή εκπομπή σε γνωστό μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

Πολλοί θεώρησαν πως μια τέτοια κίνηση θα έφερνε τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό σκηνικό μιας και ο Πέτρος Βρυώνης θεωρείται ο νεότερος και καλύτερος αυτή τη στιγμή στη χώρα και εντελώς άφθαρτος στο κομμάτι προβολ,ή κάτι που ζητούν πολλοί τηλοπτικοί σταθμοί! Οι λόγοι που τελικά δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία παραμένουν άγνωστοι με εκείνον να συνεχίζει το ταξίδι του στην μαγειρική δημιουργία σε κορυφαία εστιατόρια όλης της χώρας και του εξωτερικού.

Αυτή τη Παρασκευή θα μπορέσετε να τον “δοκιμάσετε” στο Shamone λοιπόν…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!