Ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη

Είναι μαζί και δεν το κρύβουν.


Δεν έχει κρύψει ποτέ από τον κόσμο το προσωπικό του status καθώς θέλει να ζει ελεύθερα και χωρίς να κρύβεται. Έτσι και τώρα, ο Λούκας Γιώρκας μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Έλενα Ράπτη και αποκάλυψε αν θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια μαζί της καθώς και τι θαυμάζει σε εκείνη.

«Θαυμάζω τον δυναμισμό, το πάθος και τη μεθοδικότητά της. Τα θαυμάζω, γιατί δύσκολα συνδυάζονται. Συνήθως οι άνθρωποι που έχουν πάθος είναι και παρορμητικοί στις αποφάσεις τους. Η Έλενα μπορεί και ισορροπεί το πάθος με την υπομονή και τη μεθοδικότητα.», δήλωσε στο Down Town Κύπρου, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει και τη διαφορά ηλικίας τους: «Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τη διαχείριση καταστάσεων από αυτόν. Έχουμε παραδείγματα σχέσεων μεταξύ ανθρώπων χωρίς διαφορά ηλικίας που δεν πέτυχαν και σχέσεις ανθρώπων με διαφορά ηλικίας που πέτυχαν. Δεν υπάρχουν συνταγές στις ανθρώπινες σχέσεις».

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί με την Έλενα Ράπτη, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Ευελπιστώ ότι όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή»



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!