Ο Λιάπης και η καλλονή στη Μαλαισία

Τα συμπεράσματα δικά σας … Δείτε τις φωτογραφίες!


Οι 34 βαθμοί Κελσίου στην ασιατική πρωτεύουσα και οι πολυτελείς παροχές που παρέχει το πεντάστερο Sheraton, όπως υπηρεσίες μασάζ, κέντρο ευεξίας και μια τεράστια πισίνα, ίσως να τον βοηθήσουν να «πνίξει» τις σκοτούρες του. Πάντως ο πρώην υπουργός Μεταφορών είχε να διαλέξει ανάμεσα σε ποικιλία από σουίτες για τη διαμονή του στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ.

Για τους… «φτωχούς» το «Sheraton» προσφέρει έναντι 200 ευρώ τη βραδιά στην περίοδο των εορτών μία deluxe σουίτα 84 τετραγωνικών μέτρων με δύο μπάνια, τηλεόραση 40 ιντσών, ακόμα και walk-in ντουλάπα! Φυσικά υπάρχουν και πιο ακριβές επιλογές για τους λάτρεις της χλιδής που έχουν και το αντίστοιχο πορτοφόλι. υπό τους 34 βαθμούς Κελσίου της Κουάλα Λουμπούρ και τις υπερπολυτελείς υποδομές του πεντάστερου μαλαισιανού ξενοδοχείου «Sheraton Imperial», όπως αναφέρει το Εθνος.

Το γεγονός ότι ο κ. Λιάπης αποφάσισε να κάνει διακοπές σε εξωτικό και πανάκριβο μέρος της Ασίας, ενώ εκκρεμεί εναντίον του ένα σκάνδαλο γελοιότητας και απάτης προς το ελληνικό δημόσιο για λίγες χιλιάδες ευρώ, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται ένας πολιτικός από …τζάκι, ο οποίος γράφει στα παλαιά του υποδήματα την εικόνα που αποκομίζουν γι’αυτόν οι Ελληνες.

Μάλιστα, ο φακός της εφημερίδας «Real News» απαθανάτισε το… δράμα του πρώην υπουργού ο οποίος φέρεται, εμφανώς «καταβεβλημένος» να γευματίζει με εκλεκτή συντροφιά.

Επίσης, όταν δημοσιογράφος του Mega προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Λιάπη στο ξενοδοχείο που μένει, η κοπέλα που απάντησε στο τηλέφωνο του δωματίου του, είπε πως ο Μιχάλης Λιάπης είναι στο ντουζ… ενώ η απάντηση της ρεσεψιόν ήταν πως ο κ. Λιάπης ζήτησε να μην τον ενοχλησει κανείς γιατί είναι αργά.

Πνίγει τον πόνο του ο πρώην υπουργός…

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!