Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης αποκαλύπτει μυστικά για το Κάτω Παρτάλι

Καλεσμένος στο Όλα τρέλα, με διάθεση για τρελές αποκαλύψεις.


Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο πρώτο Όλα τρέλα αυτής της εβδομάδας ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο δημοφιλής ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και τη Δούκισσα Νομικού και μίλησε μαζί τους για όλα!

«Αυτή η εποχή είναι εποχή μουστακίου! Το μουστάκι δείχνει τον δρόμο. Ο άντρας πρέπει αυτή την εποχή να είναι σταράτος. Μια κουβέντα, τέλος», είπε αρχικά ο ηθοποιός τόσο για το ρόλο του στο «Κάτω Παρτάλι», όσο και για το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστεί και κάνει τον… «Ελενίτσα».

Και συνέχισε: «Έξω από πλάκα, νομίζω ότι είναι εποχή αυθεντικότητας. Αναζητούμε μια αυθεντικότητα που έχουμε χάσει και υιοθετούμε αυτή την περίοδο τέτοια στοιχεία που θυμίζουν λίγο εποχές που έχουμε δει από φωτογραφίες. Οι πατεράδες μας μουστάκια είχαν όταν ήταν νέοι. Και έναν τύπο ντυσίματος πιο απλό, πιο αυθεντικό. Αυτό θέλω να πω».

Εξήγησε ακόμα ότι το λευκό κομποσκοίνι που φοράει ταιριάζει με το «λευκό της ψυχής μου».

Συνέχισε, μιλώντας για τις συζητήσεις που έκανε με τον Alpha και για τις φήμες που τον ήθελαν να προστίθεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη: «Τα μισά από όσα γράφτηκαν δεν είναι αληθινά. Εγώ έκανα μια συζήτηση με το κανάλι για διάφορα πράγματα. Έκανα μια συζήτηση με τους ανθρώπους του Alpha, μια πάρα πολύ ωραία επαφή. Μου μίλησαν και μου φέρθηκαν εξαιρετικά. Όπως σε όλες τις σχέσεις ή τα βρίσκεις ή δεν τα βρίσκεις» δήλωσε ο ηθοποιός, ενώ ξεκαθάρισε: «Δεν κάναμε συγκεκριμένη συζήτηση για τη Μενεγάκη. Δεν είναι ότι μου είπε η Μενεγάκη “σε θέλω” και εγώ είπα “όχι”».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και στο μυστικό που κρύβεται στο «Κάτω Παρτάλι».

«Το ότι βρέθηκα στο «Κάτω Παρτάλι» ήταν μία πολύ ευτυχής συνάντηση. Με τον Λευτέρη τον Παπαπέτρου καταρχάς και με όλο το team αυτό νιώθω πολύ τυχερός, γιατί εγώ σαν πρώτο… παρτάλι στη ζωή μου βρέθηκα στον τόπο του εγκλήματος, στα μέρη μου», είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ρόλο του: «Δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι ότι φαίνεται μέχρι τώρα, αλλά και άλλα πολλά.». Όσον αφορά στην προφορά του; Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης παραδέχτηκε ότι είναι ψεύτικη και συνέχισε μιλώντας με την ντοπιολαλιά: «Εμείς εκεί στο Κάτω Παρτάλι έχουμε μια ιδέα έτσι πολύ ρομαντική για την εποχή μας. Και νομίζω ότι τη χρειάζεστε και στην Αθήνα αυτή την αντίληψη για να γυρίσουμε στα πιο φυσικά Θέμο μου, στα πιο απλά», προσθέτοντας: «Το Κάτω Παρτάλι είναι μια κοινωνία που σε πρώτη φάση φαίνεται ότι είναι κάτι, αλλά είναι κάτι άλλο και ο ρόλος μου λοιπόν. Κάτι άλλο κρύβουν αυτοί οι τύποι εκεί πέρα, κρύβουν ένα μυστικό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!