Ο Κροίσος που θέλει την βίλα του Ασλάνη στην Μύκονο

Οι συζητήσεις έχουν γίνει, οι αποφάσεις από τους αγοραστές έχουν παρθεί και μένει η τελική υπογραφή των απαιτούμενων χαρτιών για την πώληση


Οι συζητήσεις έχουν γίνει, οι αποφάσεις από τους αγοραστές έχουν παρθεί και μένει η τελική υπογραφή των απαιτούμενων χαρτιών για την πώληση.

Υπήρξε ένα από τα αγαπημένα ησυχαστήρια του Μιχάλη Ασλάνη. Ένα σπίτι με θέα το απέραντο γαλάζιο που είχε φτιάξει με πολύ κόπο και μεράκι. Εκεί του άρεσε να περνάει το περισσότερο χρόνο, να κάνει τα λαμπερά του πάρτι.

Πολύ πριν όμως την μοιραία εκείνη ημέρα που «έφυγε» από την ζωή, λόγω των τότε οικονομικών προβλημάτων του και των οφειλών του στην τράπεζα, χρειαζόταν να το νοικιάζει για να βγάζει χρήματα. Είχε αναθέσει τότε σε μεσιτικό γραφείο διεθνούς εμβέλειας, μέχρι να καταφέρουν την επιθυμητή πώληση να του βρίσκουν διάσημους ενοικιαστές όπερ και συνέβαινε.

Ένας από αυτούς τους ενοικιαστές του διεθνούς τζετ σετ είναι σήμερα αυτός που βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική υπογραφή της αγοράς του «στολιδιού» της Μυκόνου. Σύμφωνα και το ρεπορτάζ στο περιοδικό Ciao για το θρίλερ πίσω από την διαθήκη του Μιχάλη Ασλάνη, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του, ένας Άραβας κροίσος φλερτάρει αυτό το σπίτι.

Ένα σπίτι όχι πρωτόγνωρο για εκείνον αφού είχε περάσει όμορφες μέρες σε αυτό στην Μύκονο μαζί με την γυναίκα του και την κόρη του, νοικιάζοντας το από τον αδικοχαμένο σχεδιαστή. Αυτός είναι λοιπόν που ενδιαφέρεται όσο κανένας άλλος να κάνει δικό του αυτή την βίλα πληρώνοντας αδρά.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!