Ο Κραουνάκης ξέρει να δημιουργεί χώρους, αισθήσεις και συναισθήματα


Δεν είμαι τόσο ειδική στην μουσική και στο τραγούδι αλλά το σίγουρο είναι πως είμαι στην αυθεντικότητα…
Μπορώ να περιγράψω λοιπόν, πόσο τέλεια πέρασα στο Εν Μοσχατω το βράδυ του Σαββάτου σε ένα μοναδικό λάιβ με το Σταμάτη Κραουνάκη και τους Σπέιρα Σπείρα.

Ίσως να μην μπορώ τέλεια, με λόγια να σας περιγράψω τα συναισθήματα που νιώσαμε όλος ο κόσμος, στο μαγαζί, όλες οι ηλικίες, αλλά σίγουρα θα καταλάβετε πόσο ωραία περάσαμε με απλά λόγια καρδιάς!!


Κάτι σαν να ήμουν πίσω … σε εκείνα τα χρόνια τα παλιά. Όπου ο κόσμος πέρναγε καλά στα μεζεδοπωλεία, χωρίς πολλά πολλά. Με φαγητό τέλειο, απλό, περιποίηση με άψογο προσωπικό, χωρίς κομπλεξικά και δήθενιές. Απλά ταπεινά και με ένα σύνθημα …Φίλα με, Σαλπάρω να φύγουμε !!
Για αυτά τα συναισθήματα που δημιουργούν οι Αληθινοί Καλλιτέχνες μέσω της μουσικής, των ήχων, του συναισθήματος, που με ένα Μοναδικό τρόπο σου το μεταδίδουν πάνω από την σκηνή.


Η ώρα 8.00 με έναν Ιανό που μόλις είχε φύγει (και πολύ καλά έκανε γιατί δεν τον θέλαμε στην παρέα) και το μαγαζί γεμάτο … (με όλα τα μέτρα των αποστάσεων και όλοι καθισμένοι ) να τα λέμε κι αυτά !!
Ένα μαγικό χαμόγελο στα πρόσωπα όλων που σκεφτόσουν για ποιο λόγο το έχουν; Αλλά ο λόγος ήρθε σύντομα και μας δικαίωσε.
Πήγαζε από τον Σταμάτη τους.. όπως άκουγα να λένε τα διπλανά τραπέζια και αυτό καθρεφτιζόταν στα πρόσωπα όλων.


Κανείς δεν μπορούσε να μείνει ανέπαφος και να μην αλωθεί, από αυτή την έντονη θετική ενέργεια και αύρα του καλλιτέχνη Σταμάτη. ( ας μου επιτραπεί ο ενικός.. είναι καθαρά θέμα ενέργειας)
Ένας καλλιτέχνης που ζει την κάθε του στιγμή μέσα από αυτό που αγαπάει Την Μουσική
Μια αύρα συνέπαιρνε όποιον βρισκόταν στο χώρο. Τα πρόσωπα και τα σώματα τους πάλλονταν στους ήχους των τραγουδιών, μετατρέποντας αυτό που μπορεί κατά την ταπεινή μου άποψη, να κάνει ο Σταμάτης Κραουνάκης Να διαπερνάει κάθε κύτταρο μας σε σώμα και μυαλό με όλα όσα κάνει, με όλα όσα λέει και φυσικά με την υπέροχη μουσική του και την ομάδα του!!

Για τον Σταμάτη Κραουνάκη θέλω να πω μόνο αυτό..
Καλλιτέχνης θα πει ..Σταμάτης Κραουνάκης !!!!


Θέλω να πω και δυο λόγια για την υπέροχη ομάδα Σπείρα Σπείρα

Η Σπείρα είναι μια μοναδική ομάδα που έχει τα πάντα. Ταλαντούχους ανθρώπους που γεμίζουν την σκηνή. Τους λατρεύεις όταν τους βλέπεις αλλά όταν τους γνωρίσεις τους λατρεύεις πιο πολύ !!
Μια ομάδα με απίστευτη χημεία και πολύ αξιόλογο έργο επί σκηνής!!


Με τα δικά μου μάτια … (δυο λόγια για τον καθένα)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ Εκπληκτικός ο παλιός. Είναι ταλεντάρα με πολύ γέλιο και μουσική. Ξέρει να προκαλεί μόνο με το ταλέντο του.
ΒΑΙΟΣ ΠΡΑΠΑΣ Είναι γνήσιος και απλά στο μεταφέρει από την σκηνή και όχι μόνο. Όταν τον ακούσεις να παίζει μπουζούκι θα με καταλάβεις.
ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ Έχει πάθος, και στο μεταφέρει με τα όλα του !
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΙΒΑΝΑΚΗΣ – Είναι απίστευτος ! Είναι ο βετεράνος, θα έλεγε κανείς της Σπείρας. Είναι ταλαντούχος, μοναδικός, πραγματικός χορευτής.Άλλωστε μαζί του Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η κολόνια!
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ Είναι Φωνάρα. Πηγαίο αστείρευτο ταλέντο με τα όλα του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ – Εξαιρετικός και μάλιστα μοναδικός στο βιολοντσέλο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ – Μοναδικός στα πλήκτρα δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό στην παρέα του λάιβ με τα απίθανα πλήκτρα του !!

Όσο για το Εν Μοσχάτω θα ήθελα απλά να πω πως είναι ένα μαγαζί που θυμίζει τις παλιές καλές εποχές με την άψογη συμπεριφορά του σήμερα.
Ένα μαγαζί γεμάτο ενέργεια και πάθος, που το ξέρουν καλά όσοι δουλεύουν εκεί, από που πηγάζει. Έχουν μεράκι αγάπη πάθος και όλο αυτό καθρεφτίζεται στο μαγαζί.
Ένα μαγαζί που είχα και έχω στην καρδιά μου για πολλούς λόγους (ένας βασικός ακούει στο όνομα Αναστασία που είναι φίλη μου αγαπημένη) Ο άλλος λόγος είναι γιατί όλοι τους εκεί είναι κούκλοι ( γιατί μάλλον έχετε κάνει κάστινγκ σε όσους δουλεύουν…) δεν εξηγείτε αλλιώς.
Ένα μαγαζί γεμάτο Φώς και ενέργεια που μοιράζει αγάπη μετά μουσικής !!

Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα … (χωρίς να κάνω διαφήμιση, δεν την χρειάζεται άλλωστε)
Αλλά πιστέψτε με, όταν θα φύγετε από εκεί θα είστε Γεμάτοι απο συναισθήματα (και όχι μόνο απο φαί)!!!

Όλη η Ομάδα του Σταμάτη Κραουνάκη είναι εδώ γιατί πραγματικά ήθελα να τους μάθετε ΟΛΟΥΣ!! Γιατί η ομάδα κάνει την παρέα καλύτερη !!
Είμαστε (αλφαβητικά)
Δημήτρης Ανδρεάδης πιάνο, πλήκτρα
Χρήστος Γεροντίδης φωνή, καχόνε
Σάκης Καραθανάσης φωνή, καχόνε
Σταμάτης Κραουνάκης πιάνο, φωνή
Κώστας Μπουγιώτης φωνή, καχόνε
Βάιος Πράπας μπουζούκι, κιθάρα, φωνή
Γιώργος Στιβανάκης φωνή, καχόνε
Γιώργος Ταμιωλάκης βιολοντσέλο
Ήχος – Γιώργος Τσατσούλης
Φώτα – Κώστας Μπλουγουράς
Ηχητική υποστήριξη – Δημήτρης Στρίγγος- EPOCA PRODUCTIONS
Μακέτα, αφίσα Νίκος Διακουμάκος
Σκίτσα – Μαριλένα Μιχαηλίδου
Ζωγραφιά – Νίκος Κανέλλος
Παραγωγή – Gionik, Λυχνία
Επικοινωνία- Δέσποινα Κραουνάκη
Επικοινωνία κρατήσεων – Γιώργος Τσεβρένης
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 211-11 12 305



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!