Ο Καρλ Λάγκερφελντ ετοιμάζει αλυσίδα ξενοδοχείων

Οι Χίλτον τρέμουν!


Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel Καρλ Λάγκερφελντ ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινάει τη δική του αλυσίδα ξενοδοχείων και το 2018 αναμένεται να εγκαινιάσει το πρώτο του ξενοδοχείο 6 αστέρων στο Μακάο, την «Μέκκα» της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Κίνα.

Ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με το ξενοδοχείο Le Crillon στο Παρίσι και με το ξενοδοχείο Métropole στο Μονακό «είναι ευτυχής που ανακοινώνει την επέκταση των δραστηριοτήτων του με τη δημιουργία μιας διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων που θα φέρει το όνομά του» σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που εκδόθηκε σήμερα.

Ο σπουδαίος μόδιστρος ακολουθεί το παράδειγμα άλλων τρανταχτών ονομάτων της βιομηχανίας της μόδας, όπως ο Αρμάνι ή η Βερσάτζε, που είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών συγκροτημάτων που φέρουν το όνομά τους.

Όπως επισημαίνει σε ένα δελτίο Τύπου ο Πιερ Πάολο Ρίγκι, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Karl Lagerfeld, το ξενοδοχείο που σχεδιάζεται στο Μακάο «προγραμματίζεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2018».

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι «θα μελετήσει τις ευκαιρίες (που υπάρχουν) με στόχο να ανοίξει και άλλα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο».

Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο όμιλος εξηγεί ότι η ιδέα αυτού του σχεδίου «γεννήθηκε το 2014 από μια πρόταση που δέχθηκε από την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών του Μακάο».

Το πολυτελές ξενοδοχείο θα ενσωματωθεί στο Lisboa Palace Complex, ένα συγκρότημα που χρηματοδοτεί και διαχειρίζεται η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Macao και το οποίο θα περιλαμβάνει καζίνο, εστιατόρια, χώρους αναψυχής και άλλα ξενοδοχεία με ένα σύνολο 2.000 δωματίων. Μεταξύ αυτών ένα Versace Palace, ξενοδοχείο του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με άλλες εταιρείες του τομέα ξενοδοχειακών επιχειρήσεων χωρίς να προτάξει το όνομά του.

Αφού συμμετείχε στην ανακαίνιση της πισίνας, εξωτερικών χώρων και του εστιατορίου του ξενοδοχείου Le Métropole στο Μόντε Κάρλο, ο Λάγκερφελντ εργάστηκε για το σχεδιασμό μια σουίτας στο εμβληματικό ξενοδοχείο του Παρισιού Le Crillon, που έκλεισε από τον Μάρτιο του 2013 για εργασίες κι αναμένεται να ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία του το 2017.

Πηγή: ΑΜΠΕ



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!