O Justin Bieber έπαθε τροφική δηλητηρίαση

Ο Justin Bieber δεν ευχαριστήθηκε την επικράτησή του στην κατηγορία καλύτερος άντρας καλλιτέχνης των μουσικών βραβείων MTV EMA 2013.


Ο Καναδός τραγουδιστής πιθανότατα έφαγε κάποιο χαλασμένο παραδοσιακό αργεντίνικο φαγητό, με αποτέλεσμα να πάθει τροφική δηλητηρίαση, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς θαυμαστές του.

Ο 19χρονος ποπ σταρ, που περιοδεύει στη Λατινική Αμερική, μπορεί να αρρώστησε αλλά δεν ανέβαλε την προγραμματισμένη για την Κυριακή συναυλία του στο Μπουένος Άιρες.

Είμαι χάλια, άρρωστος με τροφική δηλητηρίαση“, έγραψε στο Twitter του και πρόσθεσε: “Αργεντινή ήταν μια δύσκολη μέρα αλλά πρέπει να συνεχίσω. Έρχομαι, λοιπόν!”.

“Δεν αισθάνομαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ άρρωστος και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου”, συνέχισε να τουιτάρει ο Bieber. “Αργεντινή έχουμε ένα ραντεβού. Σας αγαπώ“.

Αυτό ήταν το τελευταίο δυσάρεστο νέο για το είδωλο της ποπ… Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι δυσκολεύτηκε να βρει ξενοδοχείο για να μείνει στην πρωτεύουσα της Αργεντινής διότι η παρουσία του θα προσέλκυε τους φανατικούς θαυμαστές του, όπως και τελικά έγινε.

Σύμφωνα με το TMZ, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Faena όπου κατέλυσε διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους συνεργάτες του νεαρού αστέρα για τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν στο χώρο του ξενοδοχείου από τους φανς και ζήτησαν να την αποχώρηση του Bieber. Μάλιστα, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο έριξε τα οδοφράγματα που είχε στήσει η αστυνομία ώστε να προφυλάξουν τον χώρο.

Για να βάλει τάξη στο χάος, ο Bieber έγραψε στο Twitter του: “Προς όλους τους θαυμαστές μου έξω από το ξενοδοχείο. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ, αλλά σας παρακαλώ ηρεμήστε και σεβαστείτε το έργο της αστυνομίας. Δεν θέλουμε κανείς από σας χτυπήσει”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!