Ο Γιάννης Σαββιδάκης νικητής του «Your face sounds familiar»! Τι είδαμε στο σόου μεταμφιέσεων;

Το «Your face sounds familiar» ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του και έριξε αυλαία. Πολλές ήταν εκπλήξεις στο σόου μεταμφιέσεων! Τι είδαμε;


Το «Your face sounds familiar» ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο του και έριξε αυλαία. Πολλές ήταν εκπλήξεις στο σόου μεταμφιέσεων! Τι είδαμε;

Είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου στην έναρξη του σόου ως Tonis Sfinos… και σε κάποια φάση ο ίδιος ο Tonis Sfinos βρέθηκε στην σκηνή του «Your face sounds familiar». Ο Tonis της εξομολογήθηκε τα μυστικά του… και της έδωσε και ένα φιλί!

Στη συνέχεια ξανά είδαμε την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία είπε πως δεν πρόλαβε να αλλάξει ρούχα. Παρόλο το διαφημιστικό διάλειμμα, δεν κατάφερε να προλάβει να αλλάξει και διόρθωσε μόνο το μακιγιάζ και τα μαλλιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια εξήγησε ότι δεν πρόλαβε και ότι θα ετοιμαστεί κατά τη διάρκεια του σόου.

Το ζευγάρι που εμφανίστηκε πρώτο στη σκηνή του «YFSF» ήταν η Σοφία Κουρτίδου και ο Άρης Πλασκασοβίτης. Τέλος, από το σόου δεν έλειψαν οι σπόντες, η συγκίνηση, τα φιλιά και οι αμηχανίες. Ο νικητής ήταν ο Γιάννης Σαββιδάκης!















ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!