Ο δημόσιος κίνδυνος που φέρει το όνομα Σάσα Σταμάτη… προσοχή

Η Σάσα Σταμάτη πάντα στους σχολιασμούς και στις δηλώσεις της, στάζει φαρμάκι…


Η Σάσα Σταμάτη πάντα στους σχολιασμούς και στις δηλώσεις της, στάζει φαρμάκι. Μία φορά να πει καλή κουβέντα για άνθρωπο, δεν υπάρχει. Είναι τραγικό. Όσοι έχετε παρακολουθήσει, σχολιασμούς-δηλώσεις της, το διαπιστώνετε και μόνοι σας.

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Εντάξει, είναι δεκτό. Καλός ή κακώς (θα πείτε κάποιοι), αυτή είναι η δουλειά της. Ναι! Όμως, το να αποκαλεί κόσμο και κοσμάκη με χαρακτηρισμούς, όπως «γουρούνα» την Ευγενία Μανωλίδου, είναι αν μη τι άλλο τραγικό. Περισσότερο για τον εαυτό της. Τι θα πει η νοικοκυρά η οποία εκείνη τη στιγμή πίνει το καφεδάκι της, όταν δει κάποια να αποκαλεί «γουρούνα» κάποια και να μην αφήνει τίποτα χωρίς να το κοροϊδέψει; Και λογικά να το δεις βρε Σάσα μου. Υπεύθυνοι, διευθυντές, αρχισυντάκτες, κάποιος να της βάλει ένα φρένο. Κάτι ρε παιδί μου.

Φυσικά, δεν υπονοούμε τίποτα περισσότερο από όσα γράφουμε, ούτε θέλουμε να δώσουμε εντυπώσεις πως είναι κακή δημοσιογράφος ή κακή στη δουλειά της. Ακόμα και το κουτσομπολιό που κοροϊδεύουν πολλοί, είναι μία βρόμικη δουλειά. Αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο, δεν μπορείς να σηκώνεσαι το πρωί… και να αρχίζεις πρωινιάτικα να τα «χώνεις» στον κόσμο. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας!

Η συγκεκριμένη τακτική που ακολουθεί η Σάσα Σταμάτη… καλό θα είναι να μην την ακολουθεί κανείς τηλεθεατής. Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε με το που δούμε κάποιον άνθρωπο στον δρόμο… ο οποίος έχει παραπανίσια κιλά, να αρχίσουμε να τον αποκαλούμε «χοντρό». Η το παιδί μας «ηλίθιο», το αφεντικό μας «γουρούνι» και τον περαστικό «βρωμιάρη». Εμείς αυτό που συνιστούμε στη Σάσα Σταμάτη, είναι να αρχίσει να μην έχει τόση ένταση το πρωί. Κρίμα είναι Σάσα μου… λυπήσου τον άμοιρο τον κόσμο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!