«Ο μπαμπάς δεν μας έλεγε το όνομά του», λένε τα παιδιά του Jackson

Συγκινητικές αποκαλύψεις και στιγμές που δεν είδαμε ποτέ περιγράφει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson, στο οποίο μιλούν για τον «βασιλιά της ποπ» τα τρία του παιδιά!…


Συγκινητικές αποκαλύψεις και στιγμές που δεν είδαμε ποτέ περιγράφει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson, στο οποίο μιλούν για τον «βασιλιά της ποπ» τα τρία του παιδιά!

Η πιο σοκαριστική ομολογία έρχεται από τον 16χρονο Prince, που εξομολογείται πως έμαθε το όνομα του πατέρα του όταν ήταν 6 ετών: «ποτέ δεν ήθελε να μας πει ποιος ήταν στην πραγματικότητα. Εγώ έφτασα έξι χρονών για μάθω πως τον λένε Michael Jackson. Για μένα ήταν πάντα ο μπαμπούλης και μόνο αυτό», λέει χαρακτηριστικά, στο «Remembering Michael Jackson».

«Υποσχέθηκε ότι θα μάθει το moonwalk, αλλά δεν το έκανε ποτέ», διηγείται από την πλευρά της η κόρη του τραγουδιστή, Paris, προσθέτοντας πως δεν έβλεπαν πολλά παιδιά στην ηλικία τους καθώς δεν έβγαιναν συχνά από το ράντσο.

Στα ζώα που είχε ο μπαμπάς του στη «Neverland» επικεντρώνεται ο 11χρονος Blanket: «είχε ολόκληρο ζωολογικό. Καμηλοπαρδάλεις, λιοντάρια, αλιγάτορες και φίδια… Ο αγαπημένος του ήταν ένα χιμπατζής, με το όνομα Bubbles».

Δείτε ένα απόσπασμα απο το ντοκυμαντέρ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V1TZKNMX_yw



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!