Ο 6ος κύκλος του Game of Thrones έσπασε όλα τα ρεκόρ!

O χειμώνας ήρθε!


Το «Game of Thrones», η πιο πολυσυζητημένη σειρά στον κόσμο η οποία προβάλλεται στη χώρα μας αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema και μάλιστα ταυτόχρονα με την Αμερικήκαι με υπότιτλους, ολοκλήρωσε και τον 6ο κύκλο, με το τελευταίο επεισόδιο να κάνει νέο ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως!

Ο 6ος κύκλος, κατά πολλούς ο καλύτερος έως τώρα, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου καταγράφοντας κατά μέσο όρο την μεγαλύτερη τηλεθέαση, αφού τον παρακολούθησαν7,69εκ τηλεθεατές. Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, παρακολούθησαν 8,89εκ τηλεθεατές, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ καθώς η υψηλότερη τηλεθέαση που είχε καταγραφεί έως τώρα ήταν 8,11εκ τηλεθεατές και ήταν στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, με τον αιφνίδιο θάνατο του Τζον Σνόου.

Το τέλος του 6ου κύκλου βρίσκει τις μεγάλες οικογένειες πιο δυνατές από ποτέ και έτοιμες για τη μεγάλη μάχη που έρχεται… Ο επόμενος κύκλος της σειράς που θα συζητιέται για χρόνια, ο 7ος, θα προβληθεί και αυτός αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema και ταυτόχρονα με την Αμερική.

Ραντεβού του χρόνου. Άλλωστε …ο χειμώνας ήρθε!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!