Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον δύσκολο τοκετό: Ο Διονύσης βγήκε με «κουτάλα»


Στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά έδωσε συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, περιέγραψε και τον δύσκολο τοκετό που έζησε με τον πρώτο της γιο.

Αναφερόμενη στα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της είπε: «Πήρα 30 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη. Απλά υπήρχα και πάχαινα, δεν έτρωγα και τόσο πολύ. Μάλλον τα είχε ανάγκη το σώμα μου, γι’ αυτό και χανόντουσαν μετά τα κιλά πολύ γρήγορα. Δηλαδή στις 40 μέρες τα είχα χάσει τα 30».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον δύσκολο τοκετό που είχε: «Γέννησα φυσιολογικά. Η πρώτη εμπειρία ήταν λίγο τρομακτική γιατί παρ’ ότι ο Διονύσης είχε όλα τα σωστά, η θέση σωστά… Δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει. Οπότε μας πήρε πάρα πολύ ώρα να βγει ο Διονύσης, όπου αναγκάστηκε να τον βγάλουν με εμβρυουλκό, που είναι οι λεγόμενες «κουτάλες» αν θυμάσαι, κάτι που έχει καταργηθεί πια, δεν συμβαίνει.

Αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος, δεν γινόταν να βγει αλλιώς. Οπότε βγήκε με εμβρυουλκό, του πήρε λίγη ώρα, έχει και ένα σημάδι ο Διονύσης μόνιμο, γιατί από την «κουτάλα» όπως βγήκε τραυματίστηκε και του έχει μείνει».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!