Ντάνιελ Κρεγκ: Αγνώριστος στα 55 του ο Τζέιμς Μποντ – Τα ξεκαρδιστικά σχόλια στα social media για το νέο look


Με μια απροσδόκητη νέα εμφάνιση ο Ντάνιελ Κρεγκ τρέλανε τους θαυμαστές του, o ηθοποιός ο οποίος στα 55 του ελάχιστα θυμίζει τον θρυλικό Τζέιμς Μποντ.

Κι ενώ ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι γνωστός για το καλογυμνασμένο σώμα του, ως Τζέιμς Μποντ, αυτήν τη φορά έδειχνε τρομακτικά διαφορετικός. Έκανε το ντεμπούτο του με ένα τολμηρό νέο look, ενώ μιλούσε για το ρολόι Seamaster της Omega σε ένα νέο βίντεο για το Esquire.

Ο σταρ πλέον έχει αφήσει πιο μακριά τα μαλλιά του, με μια μακριά φράντζα να κρύβει σχεδόν το μέτωπό του. Επίσης, στο βίντεο φορούσε ένα ιδιόμορφο ζευγάρι μικρά, στρογγυλά γυαλιά.

Τα ξεκαρδιστικά σχόλια των θαυμαστών του

Οι θαυμαστές έσπευσαν στο X, όπου ανέβασαν τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις τους για το νέο look του “σέξι καθηγητή” Ντάνιελ .

Ένας θαυμαστής συνέκρινε το νέο του look με αυτό ενός παρουσιαστή του Antiques Roadshow, ενώ ένας άλλος το χαρακτήρισε ως την “σέξι εποχή του καθηγητή ιστορίας”. Ένας χρήστης έγραψε: “Ο Daniel Craig δείχνει λες και είναι έτοιμος να πει στη γιαγιά σου ότι τα κεραμικά της είναι άχρηστα στο Antiques Roadshow”.

Ένας άλλος σχολίασε: “Ο πρέσβης Daniel von der Craig προσπαθεί να αποφασίσει αν η ΕΕ είναι “ανήσυχη” ή “βαθιά ανήσυχη“. Επόμενος: “Ο Daniel Craig απορρίπτει για δεύτερη φορά την υποθήκη“.

Ένας άλλος σημείωσε: “Ο Daniel Craig δείχνει έτοιμος να πει ότι έχει γίνει η καταμέτρηση των ψήφων της Eurovision. Έχει γίνει η επαλήθευση και τώρα θα ανακοινώσει τον νικητή”

“Ο Daniel Craig δείχνει έτοιμος να σε απολύσει ευγενικά επειδή φωτοτύπησες τον κ#λ@ σου στη δουλειά” ακόμη ένα ενδεικτικό σχόλιο.

Πηγή: Instyle.gr διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!