Nomads 2: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα! Ποιοι πέρασαν το κατώφλι του ΑΝΤ1;


Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που για τους περισσότερους αποτελεί ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση. Όχι όμως για τα κανάλια. Γιατί εκεί οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν είναι πυρετώδεις. Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν το Nomads 2 και θέλουν πριν τελειώσει το καλοκαίρι να έχουν βρει τους διαγωνιζόμενους.

Και δεν θέλουν απλώς να τους έχουν βρει, θέλουν οι συμμετέχοντες να είναι πρόσωπα που μπορούν να προκαλέσουν ίντριγκα, που μπορούν να αυξήσουν τη δυναμική του παιχνιδιού και να το κάνουν αντίστοιχο του πρώτου Survivor ή έστω του Power of Love.

Πριν από λίγες μέρες ο διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης ανέλυσε το πως φαντάζονται το Nomads 2 στο κανάλι και τις λεπτομέρειες για το πού θα γίνει. Σήμερα το πρωί στην εκπομπή του καναλιού, το πρωινό της Ράλλη και του Αναδιώτη, ακούσαμε και τα πρώτα ονόματα.

Η Νίκη Λεμονή έκανε λόγο για τον Ηλία Βαλάση, που τον μάθαμε από το πρώτο Survivor στο Mega, για τον Κώστα Μαρτάκη που είναι αγαπημένο παιδί του ΑΝΤ1 σε σόου με διάσημους αφού έχει συμμετάσχει και στο Dancing και στο Your Face Sounds Familiar, την Κατερίνα Στικούδη, την Κόρτνι Πάρκερ, τον Γιώργο Τσαλίκη και τη Βίκυ Κουλιανού.

Τα ονόματα αυτά δεν θα λέγαμε ότι είναι και ακριβώς αυτό που θα ήθελε το Nomads 2 για να κάνει τον ντόρο του. Μόνο η Κατερίνα Στικούδη μοιάζει ικανή να κρατήσει το παιχνίδι. Αλλά κι αυτή δύσκολα θα συμμετέχει, μιας και ήδη ετοιμάζεται για γάμο, ενώ έχει και διάφορα επαγγελματικά βήματα να κάνει που με το παιχνίδι θα πάνε πολύ πίσω.

etypos

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!