
NOMADS: Εκτός ο Φώτης Φιλιππόπουλος-Η έκπληξη που έκανε με τους αρχηγούς
Μετά από μία συναρπαστική «μονομαχία» με την Νατάσα Καλογρίδη, που κρίθηκε στο νήμα, ο Φώτης Φιλιππόπουλος αποχώρησε από το NOMADS, ορίζοντας τους αρχηγούς και των τριών ομάδων για την εβδομάδα που έρχεται, αλλά και αποδυναμώνοντας αριθμητικά την ομάδα Ζούγκλα, που πλέον έχει πέντε μέλη.
«Θα σας βλέπω, θα σας χαίρομαι. Καλή συνέχεια σε όλους», ήταν τα λόγια του παίκτη της Ζούγκλας, ο οποίος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά είχε κερδίσει την Εύη Ιωαννίδου. Στην αποψινή αναμέτρηση, στο πρώτο αγώνισμα ο Φώτης κέρδισε με 2-0 και πήρε τον πρώτο πόντο, ενώ στη συνέχεια η Νατάσα πήρε δύο νίκες και ισοφάρισε. Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, η ηθοποιός κατάφερε να πάρει τη νίκη και να παραμείνει στο Palawan.
Μιλώντας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Φώτης δεν έκρυψε ότι οι «πράσινοι» άργησαν να δεθούν μεταξύ τους, προσθέτοντας πως ο Λευτέρης Παρασκευάς είναι το μέλος με τις αρχηγικές τάσεις, γύρω από τον οποίο συσπειρώνονται οι υπόλοιποι. Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι νιώθει αδικημένος γιατί δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του στα αγωνίσματα.
Ως είθισται, ο παίκτης που αποχωρεί επέλεξε τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας. Τα ηνία στην Ζούγκλα αναλαμβάνει η Ειρήνη Ζάχου, στον Ωκεανό η Βασιλική Μιλλούση και στην Φωτιά η Αποστολία Ζώη.