Νίνο-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Λαμπερά βαφτίσια για τα παιδιά τους [εικόνες]

Ήταν όλοι εκεί. Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν.

Διπλή βάφτιση και διπλή χαρά για την οικογένεια του Νίνο Ξυπολιτά και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, αφού στην εκκλησία το Γενέσιον της Θεοτόκου, στην Εκάλη, το ζευγάρι βάφτισε μαζί τα δύο του παιδιά.

Με τα διπλά ονόματα των γονιών τους -Γεώργιος Σκεύος και Κάρεν Αγάπη- το ζευγάρι βάφτισε τον 28 μηνών γιο τους και την 11 μηνών κόρη τους.

Στο μυστήριο, που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο, νονοί των νεοφώτιστων ήταν για τον μεν Γιώργο η Μαρία Γρυλλάκη και ο Βασίλης Καρράς –γιος του ηθοποιού Κώστα Καρρά– για τη δε Κάρεν-Αγάπη, η Φαίη Μπαρμπαλιά και η Ναταλία Μουνδρέα.

Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα στενά μέλη της οικογένειας, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, η μητέρα της Χρυσής, Αγάπη Πολίτη, η οποία στο dinner party που ακολούθησε έφτασε συνοδευόμενη από τη Σάσα Καράβελα – Βαρδινογιάννη, αλλά και η Όλγα Κεφαλογιάννη – Πενθερουδάκη.

Το ίδιο βράδυ, λίγο μετά τις 21.30, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα μεγάλο δείπνο σε οικία της οικογένειας στην Εκάλη. Οι καλεσμένοι μοιράστηκαν μαζί με τα μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη ανάμεσα στους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού και τις πέντε εντυπωσιακές σειρές από ανθοστόλιστα τραπέζια στον κήπο -λόγω του άστατου καιρού είχαν προβλεφθεί τέντες- όπου βρισκόταν και ο μπουφές με αποκλειστικά ελληνικές γεύσεις. Λίγο μετά τις 23.00 το κέφι των παρευρισκομένων ανέλαβε ο Κρητικός λυράρης Νίκος Ζωιδάκης, αφιερώνοντας πολλές χαριτωμένες μαντινάδες στον Νίνο και τη σύζυγό του Χρυσή.

Από το τραπέζι πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που ανέβαζαν φωτογραφίες στα social media, ενώ τα περιοδικά Hello και OK δημοσιεύουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Ο Νίνο και η Χρυσή Βαρδινογιάννη

Ο Νίνο με τη Στέλλα Φορμώζη

Ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του Σοφία και τη Στέλλα Φορμώζη

Χάρης Σιανίδης -Νίκος Γεωργιάδης -Νίνο

Μίνως και Μαρί Κυριακού

Ολγα Κεφαλλογιάννη

Γρηγόρης Αρναούτογλου-Κατερίνα Κόκλα

Γιάννης Βαρδινογιάννης

Χρύσανθος Πανάς

Θέμης Γεωργαντάς-Σάσα Σταμάτη

Ο Θάνος Πετρέλης με τη σύζυγό του

Αγάπη Βαρδινογιάννη

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!