Νίκος Ψαρράς: «Επειδή είμαι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο»


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Νίκος Ψαρράς. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», καθώς και στη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Εμείς ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα και ήταν πολύ στενάχωρο για όλους μας, διότι περνάς πάρα πολλές ώρες με όλους εκεί μέσα. Εγώ εισπράττω μία φοβερή αγάπη και για το σήριαλ και για τον ρόλο μου, τον Κανέλλο», αναφέρει αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

«Όλοι μας στην αρχή ξαφνιαστήκαμε που η “Μάγισσα” έπαιξε στις 21:00, φανταζόμασταν ότι θα παιχτεί πιο αργά. Κάθε κανάλι, όταν του παραδίδεις μια δουλειά, εκείνο αποφασίζει πως θα τη βγάλει προς τα έξω. Τελικά αποδείχθηκε πως το κανάλι είχε δίκιο», τονίζει ο ηθοποιός αμέσως μετά.

«Επειδή είμαι μπλεγμένος σε αυτή την ιστορία και είμαι σε μία αγωγή, δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Αυτά που έπρεπε να γίνουν έγιναν, περιμένουμε την απόφαση από τα ελληνικά δικαστήρια και αυτήν θα ακολουθήσουμε», απαντά ο Νίκος Ψαρράς σε ερώτηση για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω. Με το παρελθόν μας πρέπει να είμαστε συμφιλιωμένοι, να το αγαπάμε και να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε αύριο και κυρίως τι κάνουμε τώρα», σχολίασε κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Νίκος Ψαρράς.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!