Νίκος Μακρόπουλος: Πήρα δάνειο σε ελβετικό φράγκο και ακόμα πληρώνω


Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του και στο δάνειο που είχε πάρει σε ελβετικό φράγκο και το οποίο ακόμα πληρώνει.

«Είμαι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, από το 1982. Δεν έχω δεχθεί απόρριψη. Θυμάμαι μια δουλειά που πήγα και ήταν όλοι κοντοί στο σχήμα, τότε ανώνυμοι μεταξύ ανωνύμων, αυτά τα τοπικά σχήματα και μου λένε «Δεν μπορούμε να σε πάρουμε γιατί είσαι ψηλός». Εγώ του απάντησα τότε, ότι το βράδυ στη δουλειά στη πίστα φοράω λακκούβες αντί για τακούνια και δεν το κατάλαβε και σηκώθηκα και έφυγα» είπε για τα χρόνια που είναι στον χώρο του τραγουδιού.

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Έχω δεχθεί πόλεμο, αλλά δεν με αφορά. Εγώ είχα ένα κακό, επειδή ήμουν πάρα πολύ εγωιστής, δεν είχα μάθει να ζητάω βοήθεια και αυτό ήταν ίσως μειονέκτημα για εμένα. Δεν επέμενα, δεν πίεζα, δεν παρακαλούσα.

Δεν σήκωνα το τηλέφωνο και αν σήκωνα το τηλέφωνο να σου κάνω μία φορά μία κλήση και δεν το σήκωνες, δεν πρόκειται να σε έπαιρνα ξανά ποτέ θεωρώντας ότι με αποφεύγεις. Γιατί, εγώ όταν χτυπάει το τηλέφωνο ή όταν έχω ανοιχτό το τηλέφωνό μου το σηκώνω πάντα. Ή και αν δεν το σηκώνω πάντα, παίρνω πίσω αυτόν που με καλεί. Όταν λοιπόν εσύ δεν το σήκωνες ή δεν με έπαιρνες πίσω, δεν πρόκειται να σε έπαιρνα ξανά ποτέ. Ντρεπόμουν».

«Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο»

«Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο ακόμα πληρώνω. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου. Για τους άλλους ναι, μπορεί. Έχω χάσει χρήματα από συνεργασία, αλλά το παιχνίδι αυτό είναι, χάνεις, κερδίζεις. Αρκεί πάντα οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες σου. Δεν τα διεκδίκησα. Άλλωστε όταν κάποιος δεν έχει να σου επιστρέψει ή να σου δώσει, τι μπορείς να του πάρεις; Την ψυχή;» εξήγησε, μιλώντας για το δάνειο που είχε πάρει και τα λεφτά που έχει χάσει από συνεργασίες.

Ερωτηθείς για τον γιο του, απάντησε λέγοντας πως: «Ο γιος μου ο Τάσος είναι 31 ετών. Είναι αρχιτέκτονας, είμαι περήφανος για εκείνον, μιλάμε καθημερινά. Γιατί να μην ξαναγίνω μπαμπάς για δεύτερη φορά;».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!