Νίκος Κοκλώνης: Στάθηκαν δίπλα σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες των καναλιών – Ευχαριστώ τον Μαρινάκη και τον Σαββίδη


Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός μεταξύ άλλων μίλησε και για όσα του χρεώνονται τον τελευταίο καιρό, από πολλούς και για τα πυρά που δέχτηκε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη όσο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει αποδείξει η ζωή ότι τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Άρα εύχομαι, αν κάτι στραβό γίνει, που να μην γίνει ποτέ, να έχω 10 φίλους δίπλα μου για να μπορώ να πιαστώ μέχρι να ξανανέβω. Γι’ αυτό και όταν βλέπω κόσμο που με έχει ανάγκη, προσπαθώ να βοηθήσω, γιατί βλέπω τον εαυτό μου μέσα στο πρόβλημα που έχουν και σκέφτομαι ότι θα ήθελα και γω να υπάρχει ένας Νίκος που θα με βοηθήσει στο μέλλον. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές, όπως πέρασα και τώρα πριν από ενάμιση χρόνο που ακούστηκαν όλα αυτά τα τρελά πράγματα για μένα. Που μπορεί να είχα κάνει χίλια πράγματα, αυτά δεν τα είχα κάνει».

«Στάθηκαν δίπλα μου και τους ευχαριστώ όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καναλιών γιατί θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει. Δηλαδή θα μπορούσε να μην υπήρχε η εταιρεία παραγωγής μου, 600 οικογένειες και γω μαζί να μην είχαμε να φάμε ή να ψάχναμε για δουλειά. Όμως βρέθηκαν αυτοί οι τρείς συνεργάτες και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο Κυριακόπουλο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ιβάν Σαββίδη που η συμφωνία με το OPEN έγινε μέσα σε αυτό το πρόβλημα».

«Μου είπαν, «Νίκο ξέρουμε τι είσαι και τι δεν είσαι, ξέρουμε που μπορείς να τα κάνεις χάλια και που όχι, εμείς θα σε στηρίξουμε». Δεν θα το ξεχάσω ποτέ γι’ αυτό και για μένα αυτοί οι τρεις άνθρωποι, φυσικά και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου».

«Στο παρελθόν δεν είχαν στήριξη από κανέναν. Είχα κάποιους φίλους που ήταν εκεί, μέσα σε αυτούς και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ήταν δύσκολα και μια από τις μεγαλύτερες φοβίες που έχω είναι να μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση. Όμως αυτό είναι η ζωή και όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Αν με ρωτάς αν έβαλα μυαλό, όχι. Είδα κόσμο που δούλευε για μένα και τους είχα ευεργετήσει σε τεράστιο βαθμό να με βρίζουν αργότερα».

«Είδα κόσμο που περνούσα και μου έλεγαν «πόσο καλός είστε κ. Κοκλώνη και σας ευχαριστούμε» να λένε «άντε μωρέ αυτός, το λαμόγιο». Οι ίδιοι άνθρωποι που εγώ τους πλήρωνα και έδινα και παραπάνω» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!