Νίκος Κοκλώνης: Η παρέμβαση στον Γιώργο Λιάγκα για τον Ηλία Ψινάκη: «Μας έφερε όλους σε άσχημη θέση»


Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης για την Μαίρη Συνατσάκη, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο J2US, ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα (29/4) έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Tον Ηλία Ψινάκη τον γνωρίζουμε όλοι! Την στιγμή που έγινε το περιστατικό αυτό, το ατυχές και απρεπές κατά τη γνώμη μου και η επίθεση στον Ίαν, χωρίς να βρίσκεται εκεί πέρα η Μαίρη Συνατσάκη, όντως ήταν πάρα πολύ στενάχωρο για μένα. Δεν έχει να κάνει με την απειρία μου ως παρουσιαστής, έπειτα από 110 εξάωρα live, έχει να κάνει με την απειρία μου όσον αφορά τέτοιες καταστάσεις», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Στη συνέχεια είπε: «Εκείνη την στιγμή επειδή εμένα οι κιτρινίλες δεν μου αρέσουν και τις αποφεύγω στη ζωή μου, αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα! Τοποθετήθηκα με τον τρόπο που μου επιτρέπεται σε ένα μουσικό διαγωνιστικό πάρτι. Μόλις όμως η Πηνελόπη αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, έπρεπε να διακόψω και να ξεκαθαρίσω τη θέση της παραγωγής, του καναλιού και του σόου. Ότι δηλαδή εμείς δεν έχουμε καμία σχέση και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήναμε να πέσει κάτω οποιοδήποτε σχόλιο που θα αφορούσε αυτό το τεράστιο κίνημα!».

«Δεν είχαμε κανονίσει τίποτα»

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν είχαμε κανονίσει τίποτα! Φυσικά το έκανε από μόνος του, όλοι ξέρετε τον Ηλία. Ήταν προκαθορισμένο να έρθει πριν από δυο μήνες γιατί η Δέσποινα είχε κλείσει συναυλίες οπότε, ξέραμε ότι θα λείψουν η Καίτη και η Δέσποινα σε κάποια live, είχαμε κανονίσει τους guest κριτές. Έγινε λοιπόν το σκηνικό και μας έφερε όλους σε πάρα πολύ άσχημη θέση, γιατί και γω ούτε καν γνώριζα ότι στο X Factor είχε γίνει αυτό με την Κατερίνα Λιόλιου».

«Φυσικά και μίλησα μετά με τον Ηλία Ψινάκη. Μου είπε ότι είχε συνεννοηθεί με την Κατερίνα να κάνουν αυτή την “πλάκα”. Ξέρουμε όλοι πώς λειτουργεί ο Ηλίας Ψινάκης, δεν τον γνωρίσαμε σήμερα. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν μια κακόγουστη πλάκα μεταξύ τους. Όταν είδα χθες το βράδυ το post της Κατερίνας στο Instagram έπεσα από τα σύννεφα! Φυσικά τον «άδειασε» και δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει. Ξαναπήρα τον Ηλία τηλέφωνο, και του είπα ότι τον «αδειάζει», και μου απάντησε ότι δεν ισχύει και να ρωτήσω τα στελέχη του Mega. Και μόνο όμως ότι ο Ηλίας αναφέρθηκε στην Μαίρη Συνατσάκη χωρίς εκείνη να είναι παρούσα, για εμένα από μόνο του ήταν απαράδεκτο», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!