Νίκος Ευαγγελάτος: Φεύγει από το κανάλι του Φαλήρου λόγω Μαλέλη; Tι ισχύει;

Τι λένε οι φήμες για όλο το παρασκήνιο;


Όπως αναφέρει το SECRET της εφημερίδας Παραπολιτικά, καθηµερινά  είναι πλέον οι απίστευτες καταστάσεις στο Φάληρο και το τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Πολύ κοντά στην έξοδό του από τον ΣΚΑΪ βρίσκεται ο Νίκος Ευαγγελάτος, καθώς φουντώνει η κόντρα του µε τον Σταµάτη Μαλέλη!

Σύµφωνα µε πηγές που πρόσκεινται στον δηµοσιογράφο, ο τελευταίος έχει αρχίσει να έχει επαφές κυρίως µε τον Alpha.

Εµπιστοσύνη στον διευθυντή Στο Φάληρο έχουν αρχίσει να ακούγονται τα καλύτερα για τον Σταµάτη Μαλέλη, ο οποίος δείχνει να επηρεάζει περισσότερο από τον Παναγόπουλο τις αποφάσεις του Αλαφούζου.

Ο νέος διευθυντής, διαθέτοντας µακρά εµπειρία στην τηλεόραση, προσπαθεί να µαζέψει (σ.σ.: χωρίς να έχει κόσµο, καµιά 15αριά είναι όλοι κι όλοι) τα ασυµµάζευτα.

Στο πλαίσιο αυτό, εισηγείται αλλαγές στη δοµή του προγράµµατος. Ακούγεται ότι σκέφτεται να µεταφέρει στις 20:00 το δελτίο ειδήσεων. Παράλληλα, στα δελτία του σαββατοκύριακου δίνει ευκαιρίες σε άλλα πρόσωπα, όπως στη Χριστίνα Βίδου και τη Λίδα Μπόλα, αφήνοντας στον «πάγκο» τον Σπύρο Μάλλη.

Ανεξάρτητα, πάντως, από τις όποιες σκέψεις γίνονται, ο Μαλέλης έχει αρχίσει να χτίζει ένα κανονικό κανάλι, επιβεβαιώνοντας όσους κάνουν λόγο για έναν άριστο επαγγελµατία.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!