Νίκος Αναδιώτης: Για αυτό δε θα μπορούσα να είμαι φίλος με τη Σπυροπούλου!

Αποκαλυπτικός όσο ποτέ ο Νίκος Αναδιώτης!


O Νίκος Αναδιώτης, μίλησε στο Down Town της Κύπρου για την σχέση του με την Κωνστναντίνα Σπυροπούλου, σχολίασε όλα όσα έγιναν φέτος στην εκπομπή τους, καθώς και τις αποχωρήσεις των συνεργατών, και αποκάλυψε το λόγο που δε θα μπορούσε να είναι φίλος με την παρουσιάστρια του «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Για τις αποχωρήσεις των συνεργατών του από την εκπομπή, αλλά και κατά πόσο θεωρεί ότι έχει ευθύνη ηΚωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αναδιώτης, είπε: « Εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος για να πω, ούτε να κρίνω. Από την άλλη, απέφυγα να διαβάσω πολλά που γράφτηκαν. Τα περισσότερα μου μεταφέρθηκαν από ‘δω κι από ‘κει. Δεν ήθελα να αναμειχθώ. Στις γιορτές ακούστηκε ότι η εκπομπή κόβεται. Περίμενα, δεν μίλησα. Περίμενα να μας πουν οι υπεύθυνοι αν θα φύγει η Κωνσταντίνα ή αν τελικά η εκπομπή θα σταματήσει εντελώς, όπως γραφόταν από κάποιους. Φρόντισαν κάποιοι να με θορυβήσουν, αλλά δεν μάσησα.Περίμενα τις ανακοινώσεις του καναλιού. Και ξέρεις τι έγινε; Τίποτα! Η εκπομπή συνεχίστηκε και συνεχίζεται ακόμα κανονικότατα, η Κωνσταντίνα παραμένει στη θέση της και πάμε δυνατά! Δεν δίνω σημασία σε ό,τι λέγεται και γράφεται».

anadiotis

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ίδια την παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τον χαρακτήρα της: «Κοίτα, δεν συνεργαζόμαστε χρόνια για να την ξέρω καλά. Στο διάστημα που έχουμε συνεργαστεί, μέχρι και σήμερα, μπορώ να σου πω ότι ενδιαφέρεται πολύ γι’ αυτό που κάνει, δουλεύει πάρα πολύ και θέλει να ασχολείται με όλα! Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ή την τελευταία στιγμή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι η λογική. Φυσικά δεν έχει την εμπειρία που έχουν άλλες παρουσιάστριες στην τηλεόραση, αλλά κρατάει την ψυχραιμία της. Και λάθη μπορεί να κάνει, όμως είναι πάντα ήρεμη και ψύχραιμη. Λογικό είναι. Όταν το καλοκαίρι με το καλό ολοκληρωθεί ο κύκλος της εκπομπής, θα μπορώ να σου πω περισσότερα…»

Τέλος, αποκάλυψε το λόγο που δε μπορούσε ποτέ να ήταν φίλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν έχω πολλές φίλες γυναίκες που συναναστρέφομαι κι εκείνες είναι μόνο οι κολλητές της γυναίκας μου, που βγαίνουμε όλοι μαζί έξω ή έρχονται σπίτι για φαγητό. Εγώ έχω άντρες φίλους κατ’ επιλογήν εδώ και χρόνια και δεν συνηθίζω να κάνω παρέα με γυναίκες. Οπότε, όχι, δε νομίζω ότι θα γίνουμε φίλοι με την Κωνσταντίνα, για τους λόγους όμως που σου ανέφερα προηγουμένως. Αν και είναι μια χαρά παιδί!».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!