Μέσα στα χρόνια του έγγαμου βίου της Nicole Kidman με τον Keith Urban οι δοκιμασίες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ήταν πολλές. Λίγο μετά το γάμο τους, ο Urban, που πλέον είναι νηφάλιος και στο παρελθόν έχει μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα εθισμού που αντιμετώπισε, μπήκε σε πρόγραμμα απεξάρτησης. Η Kidman στάθηκε στο πλευρό του. Δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό της να μην το κάνει. «Η αληθινή αγάπη δεν φαίνεται όταν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά όταν τα πράγματα είναι χάλια» δηλώνει. «Αυτό συμβαίνει όταν οι άνθρωποι συνδέονται με ένα βαθύτερο τρόπο. Τότε είναι που πρέπει να συνεργαστούν για το “μαζί”. Ο Keith κι εγώ συζητάμε συνέχεια, γιατί τελικά αυτός είναι ο ορισμός του γάμου, της ένωσης και της δέσμευσης».

Παρομοίως, ο Urban, 51, ήταν εκεί για την Kidman σε μια δύσκολη στιγμή της, το 2014. «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Keith ακύρωσε τη συναυλία του  –λίγο πριν βγει στην σκηνή–  και πήρε το αεροπλάνο για την Αυστραλία. Μου είπε “Αυτός είναι ο λόγος που με έχεις. Δεν θα το περάσεις μόνη σου”. Ήρθε το ίδιο βράδυ κι εγώ έπεσα πάνω του».

Η Kidman ελπίζει τα κορίτσια τους να βρουν τη δύναμη μέσα τους βλέποντας τη στενή σχέση των γονιών τους. «Νομίζω ότι πάντα είναι καλό να βλέπουμε μια βαθιά και αληθινή αγάπη –  με αυτόν τον τρόπο μεγαλώσαμε εγώ και ο Keith». Οι δυο τους έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένειά τους και δεν επιτρέπουν στα επαγγελματικά τους να τους κρατήσουν για πολύ καιρό μακριά. «Σε αυτή την περίοδο της ζωής μας, το πιο σημαντικό είναι να λειτουργεί καλά η οικογένειά μας και να βρίσκουμε προσωπική ευχαρίστηση μέσα από αυτό» δηλώνει εκείνη. «Όπως λέει και ο Keith, “Θέλω απλά να είμαι μαζί σου, εσένα διάλεξα”. Έτσι κι εγώ πρώτα απ’ όλα επιλέγω αυτόν και μετά όλα τα υπόλοιπα».

photo redits getty images

Όταν ο Urban βρίσκεται σε περιοδεία, συνοδεύεται συνήθως από την Kidman και τα κορίτσια, και αντίστοιχα ο ίδιος και τα παιδιά αποτελούν το στήριγμα της ηθοποιού στις πρεμιέρες της. Ανάμεσα στις φίλες της Sunday και της Faith είναι και τα παιδιά από το cast της σειράς Big Little Lies: «Οι κόρες μου έζησαν πολύ κοντά με αυτά τα παιδιά, γιατί τις είχα μαζί μου στις πρόβες στο Μοντερέι και εκεί έπαιζαν όλα μαζί» εξηγεί η Kidman, που κάλεσε τις μικρές συμπρωταγωνίστριες να δουν το Aquaman με τα κορίτσια της. «Αυτά τα παιδιά τα νιώθω σαν δικά μου».

Σε έναν ιδανικό κόσμο, η Kidman θα ήθελε περισσότερα παιδιά με τον Keith. «Συχνά του λέω “Αν είχαμε γνωριστεί στα 25, θα μπορούσαμε να έχουμε δέκα από αυτά;” αλλά ο Keith απαντάει: “Σταμάτα να σκέφτεσαι άπληστα”. Είναι καλύτερο να νιώθεις απόλυτα ερωτευμένος και χορτασμένος με αυτά που έχεις, παρά με αυτά που θα μπορούσες να έχεις».

Η Kidman δεν ξεχνάει πόσο τυχερή είναι και πόσο μακριά έχει φτάσει: «Νιώθω ασφαλής τώρα, γιατί γνωρίζω ποια είμαι, τι πιστεύω, αλλά και πώς νιώθω απέναντι στις καλλιτεχνικές επιλογές μου». Για το 2019 έχει υψηλές προσδοκίες: Να συνεχίσει να υποστηρίζει τις γυναίκες σκηνοθέτριες και να υπερασπίζεται τα γυναικεία αιτήματα (είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ), να κάνει ένα ταξίδι στην Αφρική με τον Urban και τα κορίτσια και να φροντίζει το γάμο της. «Η αγάπη είναι το πιο όμορφο ταξίδι» λέει. «Όταν ξεκινάς με τον άλλο αυτή τη διαδρομή, σε πηγαίνει σε μέρη που δεν είχες φανταστεί ότι υπάρχουν».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής..