Νέο τραγούδι για την Νταϊάνα Τσέκου με την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη


Το δεύτερο single της από το νέο ελπιδοφόρο label «DGM» μάς παρουσιάζει η Νταϊάνα Τσέκου, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει κάνει δυναμικό come back στα μουσικά δρώμενα με ένα τραγούδι κόντρα στην εποχή.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2002 από το Fame Story 1, και έκτοτε μετράει αρκετά χρόνια στη δισκογραφία, μας συστήνει το νέο της τραγούδι, που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη.

O τίτλος του είναι «Τι πέρασα για σένα» και πρόκειται για ένα ζεϊμπέκικο, του οποίου τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική έχει γράψει ο γνωστός τραγουδιστής.

Όπως προαναφέραμε το νέο τραγούδι της Νταϊάνας Τσέκου κυκλοφορεί από την Dream Greek Music (DGM), την οποία αν και νεοσύστατη την εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι τραγουδιστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γνωστή ερμηνεύτρια, η οποία έχει σημαντικές συνεργασίες, όπως με την αείμνηστη Τζένη Βάνου, τον Θέμη Αδαμαντίδη και πολλούς άλλους τραγουδιστές, αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο, στο γνωστό lounge café bar «ΛουΠίνω», το οποίο βρίσκεται στο Γαλάτσι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!