Νένα Μεντή: Με τον επί 47 χρόνια σύντροφό μου ζούμε χώρια σε διαφορετικά σπίτια


Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παραχώρησε η Νένα Μεντή. Η αγαπημένη ηθοποιός, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και μίλησε για το γεγονός, πως με τον επί 47 χρόνια σύντροφό της μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, είπε: «Ο πρώτος μου σύζυγος που έφυγε νωρίς από τη ζωή, ήταν σπουδαίος άνθρωπος και ηθοποιός, η ζωή μου απέδειξε ότι έχω πολύ μεγάλη δύναμη γιατί θέλω να ζω. Η ζωή με αντάμειψε με έναν σύντροφο με τον οποίο είμαστε μαζί 47 χρόνια, με ένα υπέροχο παιδί και ένα εγγόνι και με το ότι μπορώ να επιλέγω εγώ στη δουλειά.

Είμαι φανατικά εναντίον του γάμου και όλων των συμβάσεων τις οποίες μας αναγκάζει το κράτος και η εκκλησία να κάνουμε. Με τον επί 47 χρόνια σύντροφό μου ζούμε χώρια σε διαφορετικά σπίτια, εδώ και 20 χρόνια. Μόνο η αγάπη μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να ζουν πολλά χρόνια μαζί, να είναι φίλοι, να αγαπιούνται και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον».

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο σύντροφός της, η Νένα Μεντή εξήγησε: «Άφησα πέρυσι την παράσταση στο Εθνικό για να πάω με τον σύντροφό μου, καθώς είχε ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας και μία σοβαρή επιπλοκή, να είμαι δίπλα του. Εδώ και δύο χρόνια μένουμε μαζί γιατί είμαι και η νοσοκόμα του. Χρειάστηκε να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών, είναι 95% καλά τα πράγματα τώρα.

Έχουμε κάποια ερωτηματικά για την υγεία του μέχρι να κλείσει δύο χρόνια από τη μεταμόσχευση, θέλουμε τέσσερις μήνες ακόμη. Το θέμα της υγείας του συντρόφου μου το έχουμε παλέψει πολύ δυνατά, όταν το τελειώσουμε θα είμαι πάρα πολύ υπερήφανη. Δεν ήξερα ότι έχω αυτήν τη δύναμη».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!