Νεφέλη Ορφανού: Δεν καταλαβαίνω την ομοφυλοφιλία


Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε η Νεφέλη Ορφανού. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την ομοφυλοφιλία.

Συγκεκριμένα, η Νεφέλη Ορφανού ανέφερε: «Εγώ την ομοφυλοφιλία δεν την καταλαβαίνω! Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνω θέση αρνητική, λέω τι μου συμβαίνει από μικρή. Μου άρεσαν τα αγόρια και εξακολουθούν να μου αρέσουν οι άνδρες. Δεν την καταλαβαίνω την ομοφυλοφιλία καθόλου!

Δηλαδή να πάω με μία γυναίκα να κάνω τι; Δεν βρίσκω τι να κάνω! Άμα θέλουν οι άνδρες να πηγαίνουν με άνδρες, ας πάνε και αν θέλουν και οι γυναίκες, ας πάνε. Αν βέβαια είχα οικογένεια και είχα παιδιά, για εμένα αυτό θα ήταν απαγορευτικό. Ποτέ ένα άνδρας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδί».

«Εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί, γιατί έπρεπε να τα αφήσω όλα! Να αφήνω εγώ το παιδί μου σε μία οικιακή βοηθό; Έστω στην αδελφή μου και να πηγαίνω στο θέατρο να παίζω; Μία γάτα έχω και όταν είναι να λείψω δύο μέρες, λόγω συνθηκών της δουλειάς μου, την δίνω στην αδελφή μου. Όχι να μείνει εδώ κλεισμένη και να έρχεται η κοπέλα και να της πετάει το φαγητό και να φεύγει», πρόσθεσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!