Νέα στοιχεία για την υπόθεση του Michael Jackson με την παιδεραστία

4 χρόνια μετά το θάνατο του έρχονται στο φως.


Ο Michael Jackson κατηγορήθηκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του για σεξουαλική παρενόχληση μικρών αγοριών.

Σήμερα,4 χρόνια μετά το θάνατό του, δημοσιεύονται έγγραφα που θέλουν τον βασιλιά της ποπ μουσικής να είχε πληρώσει περί τα 35 εκατομμύρια δολάρια για να εξαγοράσει  17 κατηγορίες για παιδεραστία.

Πολλές ήταν οι φορές κατά τη διάρκεια της ζωής του Μάικλ Τζάκσον που τα media κάνανε λόγo για την “σκοτεινή” πλευρά του σταρ.  Πολλές ήταν κατά καιρούς και οι καταγγελίες, οι οποίες όμως έληγαν είτε με συμβιβασμό (δεν έφθασαν κάν στις δικαστικές αίθουσες) είτε όταν έφθαναν τελικά στο δικαστήριο, τελείωναν με τη πανηγυρική αθώωση του Τζάκσον.

Η βρετανική εφημερίδα “Sunday People” την προηγούμενη Κυριακή, δημοσίευσε έγγραφα του FBI που αποκαλύπτουν ότι ο τραγουδιστής, είχε πληρώσει περίπου 35 εκατομμύρια δολάρια σε οικογένειες παιδιών που κακοποίησε, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Τζάκσον ήταν κατά συρροήν παιδεραστής, από το 1989, ενώ ήταν εθισμένος στα πoρνό με παιδιά. Ο Τζάκσον κατηγορείται ότι είχε κακοποιήσει περισσότερα από 17 αγοράκια, κάποια με την ανοχή των γονιών τους, που στη συνέχεια εκβίαζαν τον τραγουδιστή.Τα αρχεία του FBI περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εκθέσεις από ιδιωτικούς αστυνομικούς, απομαγνητοφωνήσεις τηλεφωνημάτων και πολλές ώρες με ηχητικά αποσπάσματα, όλα προϊόντα της δουλειάς του ντετέκτιβ Αντονι Πελικάνο. Καθ’ υπόδειξη της επιστήθιας φίλης του Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Τζάκσον προσέλαβε τον ερευνητή ώστε να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον του.

Το σύνολο των ντοκουμέντων που συγκέντρωσε παραδόθηκε στους δικηγόρους του βασιλιά της ποπ. Εκείνοι με τη σειρά τους έφτιαξαν μια λίστα με πιθανές απειλές για την εικόνα του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν βρισκόταν σε παγκόσμια περιοδεία. Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν να στέλνουν επιταγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ σε οικογένειες αγοριών.

Παρ’ όλα αυτά ο Πελικάνο κράτησε αντίγραφα για τα πάντα. Οταν όμως το 2002 συνελήφθη επειδή είχε παγιδεύσει ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όπως ο Σιλβέστερ Σταλόνε, το FBI κατάσχεσε όλο το αρχείο του και μαζί ό,τι είχε συγκεντρώσει για τον τραγουδιστή.Ιδιαίτερη αναφορά κάνει η εφημερίδα, σε ένα έγγραφο που θέλει τη βοηθό του να έπιασε τον Τζάκσον στα πράσα να θωπεύει ένα παιδί, διάσημο στον χώρο του θεάματος, με άλλο να βλέπει ταινίες πoρνό ενώ σε ένα τρίτο να του αγγίζει  τα γεννητικά όργανα στον ιδιωτικό κινηματογράφο του. To κόστος για να… ξεχάσει η βοηθός όλα αυτά που είδε ήταν 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα τρία αγόρια δέχτηκαν το ποσό των 457.000 ευρώ για να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Είναι από τις περιπτώσεις που θα καθόσουν στα πόδια του Michael. 457 χιλιάρικα είναι αυτά!!!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!