Νέα καριέρα για την Demi Moore!

Από ηθοποιός τώρα… yogi!


Αλλάζει όπως φαίνεται επάγγελμα η Demi Moore και από ηθοποιός τώρα… yogi και μάλιστα, με πτυχίο! Στα 50 της χρόνια, η σταρ του Hollywood αποφάσισε να αφήσει τις ταινίες και τα γυρίσματα και να ασχοληθεί με την επίγνωση του ατόμου!

Η αλλαγή αυτή για την ηθοποιό έρχεται μετά τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher που την οδήγησε μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης, αλλά και την γνωριμία με τον 30χρονο Will Hanigan, με τον οποίο οι φήμες την θέλουν ζευγάρι.

Δύο ώρες ημερησίως και πέντε φορές την εβδομάδα πήγαινε σου λέει η 50χρονη σταρ στο «Nine Treasures Yoga» του Λος Άντζελες, όπου και έγινε εξπέρ σε σημείο που πήρε πιστοποίηση yogi τον Μάιο που μας πέρασε.

«Ανησυχούσε ότι το αστέρι της στο Hollywood σβήνει σταδιακά. Οι προτάσεις όλο και λιγόστευαν και η Demi, στα 50 της, γνωρίζει ότι η κινηματογραφική βιομηχανία έχει εμμονή με τις μικρές ηλικίες», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού, προσθέτοντας πως η Kundalini yoga βοήθησε και την ίδια να ξεπεράσει τα συναισθηματικά προβλήματα και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό της.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!