Νατάσα Μποφίλιου: Το παραμύθι της θρησκείας δεν με αγγίζει

Δε μασάει τα λόγια της η γνωστή ερμηνεύτρια.


Η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε μια εκτενή συνέντευξη στο Κυπριακό περιοδικό «ΦιλGood» και μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές της σχέσεις, αλλά και για την θρησκεία την οποία χαρακτήρισε παραμύθι: «Το “παραμύθι” της θρησκείας δεν με αγγίζει σε κανένα επίπεδο, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μεγαλύτερο στο οποίο πιστεύω. Και νομίζω πως είναι οι ιδέες», είπε η τραγουδίστρια.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις ερωτικές της σχέσεις και δήλωσε δοτική: «Νομίζω πως οι άντρες που επιλέγω δεν το εκμεταλλεύονται και δεν επαναπαύονται, με αποτέλεσμα να χαθεί το υπόλοιπο. Οι σχέσεις μου δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τη ροπή μου στο υπερδόσιμο. Ούτε οι φίλοι μου το ‘χουν κάνει ποτέ… Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος!

Ξέρεις, εμένα με φτιάξανε αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου και με περιστοιχίζουν ακόμα, οι σχέσεις μου μαζί τους – δεν έχω τίποτα πιο ιερό! Αυτό είναι η θρησκεία μου. Όταν σκέφτεσαι τους άλλους περισσότερο απ’ τον εαυτό σου συνειδητοποιείς τελικά πόσο μικρός είσαι. Κι είναι ωραίο αυτό! Γιατί δεν δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στον εαυτό σου και στο να ασχολείσαι συνέχεια μ’ αυτόν χάνοντας άλλα, σημαντικά πράγματα απ’ τη ζωή σου».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!