Ναταλία Γερμανού – Μάνος Ιωάννου: Χωρισμός για το γνωστό ζευγάρι;

Και ξαφνικά, όλοι μιλάνε για τον χωρισμό της Ναταλίας Γερμανού με το Μάνο Ιωάννου!


Την αρχή έκανε η Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή «Το Πρωινό» που μίλησε για σοβαρή κρίση στην σχέση τους, κάτι που οδήγησε τον Γιώργο Λιάγκα στην αποκάλυψη:

«Εγώ το ξέρω δυο εβδομάδες. Είναι χώρια εδώ και τρεις εβδομάδες. Το ήξερα, ήταν σίγουρο, αλλά με τον άνθρωπο που μίλησα, μου το είπε εμπιστευτικά. Δεν με εξουσιοδότησε όμως να το αποκαλύψω. Τώρα που βγήκε η είδηση, μπορώ να το πω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Κράτησε πάντως μια επιφύλαξη, μη θεωρώντας απίθανη μια επανασύνδεση στο μέλλον: «Μάλλον έχουν χωρίσει. Αλλά επειδή στα 2 χρόνια που είναι μαζί έχουν 5-6 φορές on-off, μπορεί να τα ξαναβρούνε».

Σε αυτό συμφώνησε και ο κολλητός φίλος της Ναταλίας Γερμανού, Θέμης Γεωργαντάς, λέγοντας: «Το πιο σωστό το είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Ας μην λέμε πολλά πράγματα. Επειδή την ξέρω την φίλη μου και την βλέπω ότι είναι καλά… μην λέμε πολλά» και πρόσθεσε: «Η Ναταλία έχω να σας πω ότι είναι μια χαρά. Έχει πολλή κινητικότητα στο σπίτι. Έχει πάει η Μαιρούλα η Συνατσάκη, η Ντορεττούλα…» υπονοώντας πιθανόν ότι έχει στήριξη από τις καλές της φίλες τώρα που είναι μόνη της.

Μετά τη μετάδοση της εκπομπής ο Μάνος Ιωάννου έδωσε την δική του διφορούμενη απάντηση: Ο ηθοποιός πόσταρε στο Facebook τρεις φωτογραφίες του με την Ναταλία Γερμανού από βραδινή τους έξοδο, στα τέλη Νοεμβρίου, στην πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου και της Δέσποινας Βανδή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!