Ναταλία Δραγούμη: Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης σε παιδική ηλικία!

Σοκάρει η γνωστή ηθοποιός!


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Μία” με την Τατιάνα Στεφανίδου για τον άνδρα που την παρενόχλησε λέγοντας πως την πρόσεχε και οι γονείς του είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη: «Ήταν ένας φίλος που πραγματικά με πρόσεχε. Ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και με πήγαινε βόλτες. Ήταν Γάλλος και θυμάμαι ότι είχε ένα ποδήλατο και με έβαζε πάνω στο τιμόνι. Ήταν ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και έλεγε και αστεία».

Η Ναταλία Δραγούμη διευκρίνισε πως δεν πήγε το μυαλό κανενός από την οικογένεια σε αυτή την πράξη του επειδή θεωρούσαν ότι τον ήξεραν καλά: «Τότε ήταν και άλλες εποχές και εμπιστευόσουν πιο εύκολα τους ανθρώπους», σχολίασε.

Σχετικά με την σεξουαλική παρενόχληση και αν την κατάλαβε, η ίδια απάντησε: «Πιο φανερή δεν γινότανε. Έκανε μία πράξη μπροστά μου και με είχε ρωτήσει αν με πειράζει. Εγώ δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και γύρισα σπίτι». Η Ναταλία Δραγούμη δεν μίλησε σε κανέναν και είχε ξεχάσει την τραυματική αυτή εμπειρία.

«Δεν ένιωσα ενοχές και μάλιστα το είχε ψιλοξεχάσει αλλά με την μαιευτική μέθοδο ένας δημοσιογράφος μου το ανέσυρε από την μνήμη μου. Αισθάνθηκα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύομαι κανέναν. Δεν φοβήθηκα συγκεκριμένα ότι μπορεί να με βιάσει κάποιος. Θυμάμαι όταν το είπα στην αδερφή μου θύμωσε πάρα πολύ και πέταξε όλα τα μαχαιροπίρουνα από το τραπέζι. Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όταν τελικά το είπαμε στους γονείς μας, ανακαλύψαμε πως το έκανε και σε άλλα παιδάκια».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!