Νάντια Μπουλέ: Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο παρουσιαστής

Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού “Το μεγαλύτερο παιχνίδι του κόσμου”, Νάντια Μπουλέ, αποκάλυψε στην εκπομπή “Όλα Τρέλα” ότι δέχθηκε παρενόχληση από τον Ρώσο παρουσιαστή.


Το “The biggest game show in world”, όπου συναγωνίζονται 24 παίκτες από την Ελλάδα, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Καζακστάν, είναι μια μεγάλη γαλλική παραγωγή και θεωρείται ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά hits, με τις χώρες που έχουν διαγωνιστεί σε αυτό να ξεπερνούν συνολικά τις 100.

Μιλώντας για τα γυρίσματα του νέου παιχνιδιού του ΑΝΤ1, που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου στις 22:15, η Μπουλέ εξομολογήθηκε ότι “οι Ισπανοί είναι πάρα πολύ ωραίοι” αλλάχαρακτήρισε “άθλιο” και “αχώνευτο” τον παρουσιαστή της ρωσικής τηλεόρασης.

“Είχε μαζί του μια κοπελίτσα -αρχισυντάκτρια ήταν δεν ξέρω- και σε κάθε διάλειμμα την έπιανε και τη φιλούσε μπροστά σε όλους… τής συμπεριφερόταν σαν να ήταν ένα αντικείμενο! Και σε μένα έκανε διάφορα άσχημα πράγματα. Είχαμε ένα διπλωματικό σχεδόν επεισόδιο, αλλά το λύσαμε. Με είχε πλησιάσει σωματικά πολύ επικίνδυνα κάποια στιγμή και του την είπα πολύ άσχημα, αλλά δυστυχώς δεν μιλούσε αγγλικά… Ήθελα να τον βρίσω, να το ευχαριστηθώ και δεν μπορούσα”, είπε η Νάντια Μπουλέ.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε μέχρι και ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος συνομιλούσε με τους υπεύθυνους της παραγωγής του παιχνιδιού για να βεβαιωθεί για την ασφάλεια της Μπουλέ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!