Νανά Καραγιάννη: To στοίχημα νίκης για τη ζωή και η κρίση στον γάμο της

Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει, με την ίδια να βγαίνει νικήτρια σε συναισθηματικό αλλά και περί υγείας επίπεδο


Είναι από τις περιπτώσεις που αν δεν ξέρεις, δεν μπορείς να μιλάς ή να σχολιάζεις απλά τα εμφανέστερα. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πραγματικά ή να ξέρει τι έχει περάσει τους τελευταίους μήνες η Νανά Καραγιάννη.

Το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που μετράει, με την ίδια να βγαίνει νικήτρια σε συναισθηματικό αλλά και περί υγείας επίπεδο!

Oι δύσκολες ώρες στο γάμο της και η σωτήρεια αλλαγή:

Τον τελευταίο καιρό δεν βλέπαμε φωτογραφίες στο facebook με την ίδια και τον σύζυγό της Γιάννη Κωτσόπουλο όπως μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν. Οι φήμες έκαναν λόγω για κρίση στο γάμο της, για ένα μικρό τείχος που υψώθηκε ανάμεσα σε εκείνη και τον άντρα της ζωή της, ο οποίος δικαιολογημένα όπως την έχουν ακούσει να λέει κουράστηκε από το δικό της πρόβλημα αλλά και την υπερβολική έκθεση τους. Για αυτό και η γλυκιά παρουσιάστρια αποφάσισε να τα αλλάξει όλα, να αλλάξει τακτική δημοσιότητας, να προφυλάξει τον σύζυγο της από την έκθεση στη δημοσιότητα και να «σώσει» την σχέση τους, όπως και έγινε. Μετά τις δυσκολίες που πέρασαν είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ…

Η νέα συγκλονιστική εξομολόγηση της Νανούκας:

Η Νανά Καραγιάννη, με την οποία έχουμε συζητήσει πολλά και άπειρες ώρες είναι ένα κορίτσι με πολλά αποθέματα ψυχικής δύναμης. Μας εμπιστεύτηκε στην πρώτη της αποκαλυπτική συνέντευξη μετά από ένα χρόνο περίπου που εμφανίστηκε τηλεοπτικά μιλώντας για το πρόβλημα της στην Τατιάνα Στεφανίδου, ανοίγοντας την καρδιά της στην Μαρία Δημητρέλλη και την εκπομπή της ZOOM-E που προβάλλεται κάθε Παρασκευή στο κανάλι ZOOM.

Αυτή την Παρασκευή η νέα συνέντευξη της Νανάς σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ… Κατακεραυνώνει όλους αυτούς που τηλεοπτικά και όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν το πρόβλημα της υγείας της, λόγω του ότι ήταν «πουληστερό» όπως εξηγεί. Μιλάει αναλυτικά για την βελτίωση της υγείας της, που όντως υπάρχει, στην προσπάθεια της να βοηθήσει και άλλα κορίτσια που μπορεί να έχουν το ίδιο θέμα με εκείνη. Nιώθει ευλογημένη για τους φίλους της αλλά και την νέα της επαγγελματική καριέρα ως υπεύθυνη στα κομμωτήρια «Οικονομάκης». Δείχνει αποκλειστικά στην κάμερα του ΖΟΟΜ-Ε και την Μαρία Δημητρέλλη, τα τατουάζ της και τι συμβολίζουν για την ίδια και τον γάμο της. Αποκαλύπτει γιατί δεν βλέπουμε φωτογραφίες πλέον με το σύζυγό της αλλά και την αλλαγή της τακτικής της για να τον προστατεύσει αφού αναγνωρίζει ότι τον είχε κάνει «μοντέλο-Κλεοπάτρα».

Αυτά και άλλα πολλά είπε η δυνατή πλέον Νανά Καραγιάννη στην αποκλειστική συνέντευξη της στην εκπομπή ZOOM-E που θα δούμε σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου στις 20.30 το βράδυ στο κανάλι ZOOM…Μια αληθινή μαχήτρια και μια μεγάλη νικήτρια.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!