Να Μ’ Αγαπάς: Η Σοφία μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική λίγο πριν το φινάλε


«Να μ’ αγαπάς», η αγαπημένη μας ολοκληρώνεται.
Μη χάσετε τα τελευταία τρία επεισόδια.

Η Κατερίνα δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Χάρη…

Το σοκ από την ξαφνική κατάρρευση της Σοφίας φέρνει ανατροπές στις δύο οικογένειες, καθώς η μεταφορά της σε ψυχιατρική κλινική αναγκάζει τον Θεόφιλο και τον Άγγελο να «παγώσουν» προσωρινά τις επικείμενες δικαστικές τους μάχες, αλλά και να αναθεωρήσουν για τη στάση τους απέναντι της.
Ο Γιώργος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την απρόσμενη πρόταση γάμου στην Εβίτα, ενώ η Βέρα εκφράζει τις δικές της ανασφάλειες για το μέλλον της με τον Θεόφιλο.
Στο μεταξύ, η Κατερίνα, επηρεασμένη από τα λόγια της Στυλιανής, αποφασίζει να αφήσει πίσω τους φόβους της και δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Χάρη.

Δες το trailer

Καθημερινή σειρά παραγωγής 2025-2026
Σενάριο: Λίλιαν Λαζάνη
Σκηνοθεσία: Γιωργος Παπαβασιλείου
Παίζουν: Δημήτρης Αλεξανδρής, Στεφανή Καπετανίδη, Στάθης Σταμουλακάτος, Ελισάβετ Μουτάφη, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Κώστας Νικούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Αντριάννα Ανδρέοβιτς, Αλίνα Κοτσοβούλου, Ειρήνη Τσέλλου, Μαρίλια Μητρούση, Αποστόλης Ψαρρός, Απόστολος Καμιτσάκης.
Στο ρόλο της Νικαίτης η Μάνια Παπαδημητρίου.
Στο ρόλο του Μιχάλη ο Γιάννος Περλέργκας.
Παραγωγή: Pedio Productions
Τραγούδι τίτλων: «Να μ’ αγαπάς»
Μουσική: Νίκος Τερζής, στίχοι-ερμηνεία: Γιάννης Κότσιρας

«Να μ’ αγαπάς», μη χάσετε τα τελευταία τρία επεισόδια.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!