Μυστήριο με την Δέσποινα Βανδή: Το μονόπετρο στο αριστερό της χέρι


Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στην Ρώμη. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, με τους ακολούθους της στο Instagram και το TikTok.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή στο προφίλ της στο TikTok, βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να περπατάει στον δρόμο και να χορεύει ακούγοντας το νέο κομμάτι της τραγουδίστριας, «Πανσέληνος». Στο στιγμιότυπο αυτό, εντύπωση προκάλεσε το μονόπετρο που φοράει η Δέσποινα Βανδή στο αριστερό της χέρι, με πολλούς να αναρωτιούνται αν το ζευγάρι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την σχέση του.

@desp1navandiofficial #panselinos #roma #italia ♬ πρωτότυπος ήχος – Despina Vandi Official

Δείτε το δαχτυλίδι της Δέσποινας Βανδή

Το 2022 σε συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δέσποινα Βανδή μιλώντας για τον Βασίλη Μπισμπίκη είχε πει: «Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε επί της ουσίας μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που μ’ έπιασε από το χέρι και μου είπε “και τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί”.

Ήμουν ένας άνθρωπος που πάντα έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ, μ’ ένοιαζαν τα παιδιά μου, η δουλειά μου, το σπίτι μου, να είναι όλα καλά και είχα ξεχάσει πώς είναι να ζω για εμένα επί της ουσίας. Ο Βασίλης είναι αυτός που μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά. Γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη πίσω από πεποιθήσεις που είναι πολύ δύσκολο να σπάσουν. Αλλά το έκανε με τέτοιο τρόπο που πραγματικά έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα “αυτό ναι θέλω να το ζήσω. Μου αξίζει να το ζήσω”».

Ακόμα για το ενδεχόμενο το ζευγάρι να προχωρήσει σε γάμο, η Δέσποινα Βανδή είχε εξηγήσει πως: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος».

«Ο γάμος επί της ουσίας δεν έχει καμία σημασία πια, όταν δύο άνθρωποι έχουν κάνει τις διαδρομές τους. Αυτό που μας νοιάζει επί της ουσίας είναι να είμαστε καλά εμείς και τα παιδιά μας», είχε τονίσει.

«Δεν έχει καμία αξία. Είναι μία σύμβαση, μία συμφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος.

Την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί και την προεξοφλεί η επικοινωνία και το νοιάξιμο του ενός προς τον άλλον. Την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός που είναι η μεγαλύτερη αξία που υπάρχει, πιο πάνω από την αγάπη», είχε υποστηρίξει.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!