My Style Rocks: Ποια παίκτρια έκανε έξω φρενών τον Κουδουνάρη


Σε κόντρα ήρθαν στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, την ώρα που ο γνωστός σχεδιαστής κλήθηκε να κρίνει την ενδυματολογική επιλογή της παίκτριας.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής φορώντας μία ρόμπα, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της λέει: «Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στυλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις τη σωστή ρόμπα, το σωστό καλσόν, το σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε λίγο, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, με τα σωστά. Τι κάνεις; Ντύνεσαι;».

«Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδυνόσασταν κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη.Αστείο; Μου αρέσει να γελάει ο κόσμος, γελάστε », απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου εμφανώς εκνευρισμένη.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!